Lázas babával mindenféleképpen mentek orvoshoz?
Gyerorvosi asszisztens vagyok. Lázas gyereket akko9r vigyél el ha már 3 napja magas tartósan magas láza van. Vagyis nem megy le neki 38 fok alá.
Orrszívás mindenképp és megfelelő lázcsillapítás addig is... C-vitamint adhatsz neki napi 2x10 cseppet, ha kell adhatsz orrcseppet is.
a saját gyerekem sem viszem minden 38 fokos lázra dokihoz, ohgy még betegebb legyen. De a tartós magas láz már nem tréfa olyankor menni kell Lázcsillapításra éjjelre a lázgörcs kivédésre Germicid -c kúpot használj.!!!
Nem amiatt aggódom,hogy lázas,hanem amiatt,hogy szegénykém hullámokban felsír,de annyira,hogy levegőt alig kap.Ennyire sosem sírt még...:)Nem volt sosem lázas,nem fájt neki a hasa,legalábbis annyira biztos nem,hogy ne tudtam volna megnyugtatni.
Köszi a válaszokat!
A torka ne tudom,hogy fáj-e,mert eszik rendesen.Néha a fülét piszkálja,ami arra utal,ha jól tudom,hogy fáj valamilye!Nem akarom mindenért orvoshoz vinni,ezért nem tettem ma sem,de hogy estére megint az lett,így elgondolkodtatott!
Délután lesz orvos,így talán meglátjuk,hogy mit produkálunk reggel...:S
Szokatlan,hogy ennyire sír,de hát így jön ki rajta a "rosszaság".Egyszer ezt is át kell élni,de nem jó!
Nyomd meg finoman a füle tövét és ha arra sír akkor a füle fáj. enged hozzá nyúlni? Ha ez a gond reggel irány a doki.. .
Illetve trokába amikor sír prónbálj zseblámpával belenézni, vagy nyomd le picit a nyelvét kanálla és úgsy. Nem gombócodsan nyel?
Melegpárnát vagy sótzokniban tehetsz aq fülére ha gyja..
Van ventillátorotk vgay klima? Megy a közeléáben mikor alsizk?
Ha zold a taknya es lazas akor feltetlenul vidd el orvoshoz!
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!