Az lehetséges, hogy a beba ha start tápszertől lesz ekcéma jellegű folt a baba arcán és máshol nem?
Figyelt kérdés
Más panasz nincs. Félig anyatejes, félig tápszeres. Kaki rendben. Próbáljak más tápszert? Orvos azt mondta sima tápszert ne próbáljak.2019. jan. 19. 10:29
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert az én babámnak is kijöttek ilyen foltok az arcán. Ô is Bebát eszik, simát, viszont már 1 éves és eddig azt kapta. És először a fogzásra fogtam de most már elviszem orvoshoz. A második gondolatom nekem is a tápszer.
2/8 A kérdező kommentje:
Az enyém 6 hónapos. Hol előjön hol halványodik.
2019. jan. 19. 12:41
3/8 anonim válasza:
Enyémem is változékony. Amúgy a hideg levegő is lehet, nem? Mindig félek ilyesmivel orvoshoz menni, mert kiderül hogy semmi baj, viszont amig várunk ott egy órát összeszed valamit..
4/8 anonim válasza:
Arra gondoltam hogy kiváltom a tápszert egy időre Sinlaccal az tejmentes, hátha attól van.
5/8 anonim válasza:
Sziasztok! Most voltunk dokinal , ekcema szeru folt miatt az arcan. Bebat eszi a kislányom is . Igaz mar csak reggel , este . Valtottam en is hipoallergenra , elhagytam a tojas szarnazekost, glutent , mindent . De bem mult el , es a doki mondta jo zsiros kremmel kenjem be mielott kimegyunk mert ez a hidegtol van . 1 nap alatt elmult.
6/8 anonim válasza:
Sziasztok,
En kislanyom is bebat evett ( felig anyatejes, felig tapszeres volt), kb 1,5 honapos koraig, es rajta is kijottek ilyen foltok, de csak a homlokan. Azt hittuk hasfajos, de vmiert a tapszert nem birta, erolkodessel lett csak neli 1-2 naponta egy kakis pelus, iszonyu szagu meregzold...
Valtottunk hippre es se ekcema, se hasfajas. Szep sarga kaki es konnyen is megy. Nekunk sajnos nem jott be a beba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm lehet megpróbáljuk. Milyen hippet vesztek? Simat vagy HA-t?
2019. jan. 20. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!