Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menyi idősen érdemes fülbe...

Menyi idősen érdemes fülbe valót tenni a lányok fülébe, és ki csínálja védőnő vagy kozmetikus?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még csak készülsz-e a szülésre, vagy már megvan a picur, nálunk ( Nyíregyháza) már a kórházban a csecsemős nővér is kiszúrja a fülét, ha kéred és viszed a fülbevalót. Állítólag az újszülött babák még kevésbé érzékenyek a fájdalomra, de legalábbis pillanatok alatt elfelejtik. De ha már megvan a pici a védőnő csinálja.
2008. nov. 7. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Kislányom kb 6 hós volt, mikor fülcsit kapott. Kozmetikushoz vittem, pikk-pakk belőtte és orvosi fémből készült fülbevalót lőtt a fülébe amit 6 hét után lehetett kicserélni. Ja, a fülébe tettünk vattát, hogy ne ijedjen meg a csattanástól :) Fél perc sírás volt és felejtve a dolog a részéről :)))
2008. nov. 7. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
én azt ajánlom hogy mindenképp lyukasztasd és ha lehet fül-orr gégésszel. nem akarok senkit megijeszteni de anyukám szakmabeli és sajnos több elcsépelt füllyukasztás után kezelt már porclövéses és egyéb elcseszett lyukasztásos fülecskét. jah és 6 honapos kortol ajánlja szakember!
2008. nov. 7. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk a gyerekorvos rakta be a lányaink fülbevalóját,mikor hazajöttünk a kórházból.Szerintem is orvossal vagy védőnővel bökesd az higiénikusabb,én kozmetikusra semmiképp nem bíznám.
2008. nov. 7. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak 1 hósan a védőnő lőtte, és 1 hét után már a saját fülbe valója volt benne 6 hónapos és semmi baja nem lett.
2008. nov. 7. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is egy hónaposan kapott fülcsit és kozmetikus csinálta(házhoz jött),orvosi fém az ideiglenes fülcsit lött és neki sincs semmi baja.Három hét után kapta meg az arany fülcsijét.
2008. nov. 7. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!