Menyi idősen érdemes fülbe valót tenni a lányok fülébe, és ki csínálja védőnő vagy kozmetikus?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:03
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, még csak készülsz-e a szülésre, vagy már megvan a picur, nálunk ( Nyíregyháza) már a kórházban a csecsemős nővér is kiszúrja a fülét, ha kéred és viszed a fülbevalót. Állítólag az újszülött babák még kevésbé érzékenyek a fájdalomra, de legalábbis pillanatok alatt elfelejtik. De ha már megvan a pici a védőnő csinálja.
2/6 anonim válasza:
Kislányom kb 6 hós volt, mikor fülcsit kapott. Kozmetikushoz vittem, pikk-pakk belőtte és orvosi fémből készült fülbevalót lőtt a fülébe amit 6 hét után lehetett kicserélni. Ja, a fülébe tettünk vattát, hogy ne ijedjen meg a csattanástól :) Fél perc sírás volt és felejtve a dolog a részéről :)))
3/6 anonim válasza:
én azt ajánlom hogy mindenképp lyukasztasd és ha lehet fül-orr gégésszel. nem akarok senkit megijeszteni de anyukám szakmabeli és sajnos több elcsépelt füllyukasztás után kezelt már porclövéses és egyéb elcseszett lyukasztásos fülecskét. jah és 6 honapos kortol ajánlja szakember!
4/6 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos rakta be a lányaink fülbevalóját,mikor hazajöttünk a kórházból.Szerintem is orvossal vagy védőnővel bökesd az higiénikusabb,én kozmetikusra semmiképp nem bíznám.
5/6 anonim válasza:
Az én lányomnak 1 hósan a védőnő lőtte, és 1 hét után már a saját fülbe valója volt benne 6 hónapos és semmi baja nem lett.
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom is egy hónaposan kapott fülcsit és kozmetikus csinálta(házhoz jött),orvosi fém az ideiglenes fülcsit lött és neki sincs semmi baja.Három hét után kapta meg az arany fülcsijét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!