Hogy tanítsam mászni a babámat?
Figyelt kérdés
11 hónapos kislányom még nem mászik, igaz a hajlandóság meg van benne. Próbálkozik, de nem megy még neki. Hogyan tudnám revezetni a taktikájára?2010. jún. 29. 13:42
1/6 anonim válasza:
szia, kúszni kúszik? vagy esetleg kutyázik? mert ha igen, akkor ne csinálj semmit, majd rájön magától. az enyém is ezt tette. ha csak fekszik,akkor viszont megmutatnám neurológusnak.
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy megvan benne a hajlandóság? mit csinál? Kúszik? Kutyázik, négykézlábazik?
3/6 A kérdező kommentje:
A hajlandóság alatt azt értettem, hogy kutyázik, és közben jobbra-balra ringatja a fenekét, meg előre-hátra is himbálódzik csak nem mászik! Szépen kiemeli magát és közben a lábacskáit is felhúzza!
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 29. 15:12
4/6 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 10,5 hónaposan kezdett el "kutyázni", aztán 11 hónaposan mászni - hátrafele, 1 hónapja pedig már előre is. Én nem izgultam túlságosan, gondoltam, hogy előbb-utóbb mászni fog.
Azt olvastam valahol, h gördeszkára téve segíthetünk neki!
Ha Debrecenben laksz, szívesen adok egyet, bár mi nem teszteltük a módszert :)
5/6 anonim válasza:
Most látom a kommentedet - enyém előtt 1 perccel. Szerintem ha már kutyázik, hamarosan elkezd mászni is, ne izgulj ! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de nem debrecenben lakunk.
A válaszokat olvasva megnyugodtam, és remélem minél hamarab mászik a babám.
Köszönöm mégegyszer is mindenkinek!
2010. jún. 29. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!