Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben adjátok babátoknak a...

Miben adjátok babátoknak a tápszert? Lecseréltük a cumisüveget csőrös pohárra, amiből a teát, vizet, üdítőt issza a babám. A tápszert is ilyenből adjam neki, vagy azt továbbra is cumis üvegből?

Figyelt kérdés
Tápszert reggel és este kap már csak.
2010. jún. 29. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:

gondolom már olyan 6-8hós vagy idősebb a babád. nyugodtan adhatod a tápszert is abból, a nagyobbik anno nálam is így kapta. édes volt amikor már önitatósan működött! :)

lassan nálunk is csere jön, 6hós már a kicsi is!

2010. jún. 29. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Én cumisüvegből adnám, de attól is függ, hogy mennyi idős. Minél nagyobb, annál több, vagy nagyobb lyukú cumival.
2010. jún. 29. 13:29
 3/9 A kérdező kommentje:
8,5 hónapos a babám. Az innivalót egyből elfogadta most. Korábban is próbáltam már, de akkor nem volt hajlandó inni belőle.
2010. jún. 29. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
hááát. egyébként az AVENT-es csőrős pohár dobozára rá van írva, hogy "TÁPSZET NE ADJON BELŐLE A BABÁNAK". Vizet, gyümölcslevet ok, de hogy tápszert... Szerintem ne add neki. Miért nem jó a cumisüveg? Még egy éves babák is abból szokták enni a tápszert
2010. jún. 29. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 1 éves, de csőrösből csak a vizet hajlandó meginni. A tápszert még mindig cumisüvegből issza, pedig többször próbálkoztunk.
2010. jún. 29. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Lányunk 6hónapos kora óta használja a csőrös cumókat, eleinte vizet,teát ivott belőle, majd amikor 8hónapos korában elment a tejem, akkor szintén csőrösből kapta a tápszert reggel és este. Mi tommee tippee itatót vettünk, és a mai napig azt használjuk, csak már más kialakításút. 16hónapos a lányunk.

Ilyen volt először:

[link]

Ilyen van most:

[link]

2010. jún. 29. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem add sima pohárból. Igaz, hogy a kisfiam már 1 éves volt amikor abbahagytuk a szoptatást, de gyönyörűen itta és issza azóta is a tápszert pohárból.
2010. júl. 1. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Most egy éves a pici és nemrég szoktunk át a cumisüvegről a pohárra. Nagyon féltem a fogait, ezért tettem ezt. Így, most már mindent pohárból iszik, az én segítségemmel egyenlőre, esetleg szívószállal, aztán remélem hamarosan már egyedül is ügyeskedni fog és nem dönti a nyakába az egészet :)
2010. júl. 1. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én nagylányom is akkor szokott le a cumisüvegről, amikor már csak 2x evett tápszert, 10 hónapos volt. Én a tápszernek vettem egy külön csőröspoharat, amiből kiszedtem a szelepet és így nem tud beleposhadni a tej. De mire 1 éves lett, addigra az estit lecseréltük kanalas kajára, így csak a reggeli babatej maradt. Most 3 éves és még mindig olyanból isza a reggeli kakaót, mert mese nézés közben issza és így kevésbé borogatja ki a szobában.

A 6 hónapos fiam is mostanában ismerkedik a csőrösel, egyenlőre még csak vizet fog abból kapni.

2010. júl. 1. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!