Miben adjátok babátoknak a tápszert? Lecseréltük a cumisüveget csőrös pohárra, amiből a teát, vizet, üdítőt issza a babám. A tápszert is ilyenből adjam neki, vagy azt továbbra is cumis üvegből?
gondolom már olyan 6-8hós vagy idősebb a babád. nyugodtan adhatod a tápszert is abból, a nagyobbik anno nálam is így kapta. édes volt amikor már önitatósan működött! :)
lassan nálunk is csere jön, 6hós már a kicsi is!
Lányunk 6hónapos kora óta használja a csőrös cumókat, eleinte vizet,teát ivott belőle, majd amikor 8hónapos korában elment a tejem, akkor szintén csőrösből kapta a tápszert reggel és este. Mi tommee tippee itatót vettünk, és a mai napig azt használjuk, csak már más kialakításút. 16hónapos a lányunk.
Ilyen volt először:
Ilyen van most:
Az én nagylányom is akkor szokott le a cumisüvegről, amikor már csak 2x evett tápszert, 10 hónapos volt. Én a tápszernek vettem egy külön csőröspoharat, amiből kiszedtem a szelepet és így nem tud beleposhadni a tej. De mire 1 éves lett, addigra az estit lecseréltük kanalas kajára, így csak a reggeli babatej maradt. Most 3 éves és még mindig olyanból isza a reggeli kakaót, mert mese nézés közben issza és így kevésbé borogatja ki a szobában.
A 6 hónapos fiam is mostanában ismerkedik a csőrösel, egyenlőre még csak vizet fog abból kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!