Kicsit bepirosodott a babám nunijának egyik oldala pedig rendesen tisztítom. Mit tegyek? Vagy elmúlik magától?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 17:28
1/5 anonim válasza:
A szeméremdomb kívűlről? Elmúlik magától,jól kend be popsikrémmel,rendbe jön.Nem tudom mennyi idősek vagytok,állítólag a fogzásnál is lehet ilyen.
Ha bent érted a nagyajkak belső felén,azért figyelgesd,de sztem nincs semmi baj.
2/5 A kérdező kommentje:
Jövő héten leszünk 3 hónaposak. A nagyajkak külső oldala piros picit.
köszi a gyors választ.
2008. nov. 7. 17:36
3/5 anonim válasza:
Az előfordul,popsikrém rendbe hozza.1. voltam
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ha mégsem múlna el a krémtől, lehet hogy a pelenkát nem bírja a bőre. Legalábbis nálunk volt ilyen, hogy pelenka márkát kellett váltanom, mert amit használtam rendszeresen "kicsípte" a nuniját a kislányomnak. Mióta váltottam semmi problémánk nincs :)
5/5 anonim válasza:
próbáld meg sima vizes vattával áttörölni, majd pedig szárazra törölni, kicsit akár fujdogálni is neki, hogy totál száraz legyen. Ezután pelenkázz, de előtte ne rakj rá semmi kérmet! Rendbe fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!