Ha nem mondja az orvos, akkor is el lehet a babát vinni Dévény tornára?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ha nincs semmi ok, akkor is el lehet vinni a babát tornára? Volt aki csak azért vitte, hogy a maximálisat hozza ki a babából, illetve egyáltalán fogadnak ha nincs indok rá?2019. jan. 11. 17:06
1/12 anonim válasza:
? Ez egy gyógykezelés, nem hobbiból járnak az emberek. Menj baba mama klubba.
2/12 anonim válasza:
Mi elvittuk egy általános állapotfelmérésre és jól is tettük, mert az orvos nem vett észre olyan apró problémákat, amiknek később lett volna böjtje. De azért ne vidd el, hogy “- legtöbbet hozd ki belőle”, legyszíves... Az a gyereked, nem egy versenyló...
3/12 anonim válasza:
El lehet vinni megnézetni, hogy szüksége van-e a dévény tornára, nagy eséllyel fogják kezelni, ártani nem árt, és mindenki pénzből él, szóval szívesen tornáztatják az egészséges babát is, de talán jobb lenne ha babauszásra vinnéd.
4/12 anonim válasza:
Ha nincs okod ne vidd, fájdalmas a babának
5/12 anonim válasza:
Vidd el nyugodtan, nézzék meg, ártani nem fog. Mi jártunk dévényre c-tartás miatt, nagyon szépen helyrejött a tornától, addig hasalni sem tudott.
6/12 anonim válasza:
Nekünk sem mondta senki, hogy vinni kellene. C tartása volt a lányomnak, ez eleinte fel sem tűnt, csak a fotókat visszanézve vettük észre, hogy mindig ugyan arra az oldalra tartja a fejét. Ezután elkezdtük figyelni és valóban kicsit kifli alakban volt ha hanyatt fektettük, de csak minimálisan. Elvittem Dévényeshez egy állapotfelmérésre és kellett is kb 6-8 alkalmas kezelés, mert a jobb oldala nagyon feszes volt.
Vidd el nyugodtan, hogy nézzenek rá, ártani nem árt, ha pedig mégis van valami, akkor legalább tudnak segíteni.
7/12 anonim válasza:
Én konduktor vagyok. Azt ajánlom, hogy ne vidd el Dévény tornára, mert nagyon fájdalmas. Véleményem szerint az nem célravezető, ha valami fáj, pláne ha nincs okod, jogy elvidd.
8/12 anonim válasza:
Az én kisfiam feszes. Mi járunk,szépen javulgat, eleinte sírt nem tudta hogy mi van. De nem hiszem hogy olyan fájdalmas, nyökög kicsit, de ő végigmosolyogja az egészet, majdhogynem szereti, pedig csak 4 hónapos.
9/12 anonim válasza:
Ha úgy látod, hogy valami nem stimmel Vele vidd csak el. Mi jártunk, mert nem kezdett el forogni magától, 2 kezelés után pedig szépen csinálta már. A Dévény torna pedig NEM FÁJDALMAS!! Egy gyógytornász
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért kell lepontozni azokat a válaszokat, akik azt írják, hogy ne vidd el. Konduktorként van szakmai belelátásom a dolgokba (nem bántásból mondom, de jóval több, mint egy gyógytornásznak). A baba torna az nagyon jó ötlet, sosem árt, de a Dévény torna ebben az esetben többet árt, mint használ. De neked kell eldöntened, mert a Te gyermekedről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!