Az ételfoltok kiszedésére milyen szert ajánlanátok színes ruhákra? Amit eddig használtam (foly. Vanish) az a színét is kiszedi foltokban.
ezt már én is tapasztaltam hogy előfordul ... az nem segit ha folt keletkezése után beáztatod elötte kicsit megdörzsölöd mosószappannal és aztán ázzon mosásig... egy próbát megér.
a megy, vér, barackfolt nem jön ki akármivel próbálod is.
Vanisht használok, benedvesítem a ruhát mosás előtti este és úgy fújom a foltra, majd másnap megy a gépbe a többi ruhával. Barack spenot folt csak úgy jön ki ha rögtön leveszem a ruhát a gyerekről benedvesítem ráfújom hagyom állni 10 percig és kimosom.
Pont a héten jártam úgy mint te, nem nedvesítettem be a ruhát, rögtön a foltra fújtam a vanisht és hagytam 10 percig, erre mintha hipo lett volna kiszívta fehérre a zöld bodyt ruhát, és a vászon Ruha a folt helyén ki is lyukadt! Teljesen kimarta az anyagot!
Én folyékony vanisht használok, és én még nem jártam úgy, hogy a ruha színe is kopott volna a folttal együtt. Ha színes ruhához használom, akkor kimosom a foltot vanishsel, és egyből megy a gépbe, és kimosom, vagy ha nem indítom azonnal, akkor kiöblítem belőle a mosószert.
Egyébként tegnap próbáltam ki az ariel folttisztítóját(valamelyik újságban volt), és a meggyfolt is kijött, pedig másnap mostam.
Ariel professional.
Eddig ez a legjobb. Majdnem minden foltot kiszed, pedig nem szoktam egyből beáztatni. Mindig csak a következő mosás előtt pár perccel teszem rá. Néha nem hozza ki teljesen a foltot, de ilyen esetben is, ha másodjára folttisztítózom, akkor már tuti kiszedi!
sima mosószappan, nincs 100 ft.
jól bedörzsölöd a foltot vele, hagyod ázni pár órát, vagy akár egy éjszakát, aztán ha már nem látszik, kimosod ahogy szoktad. nekem a fehér pólóból a megyet is kiszedte. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!