Pampers pelenkából másnál is kifolyt a pisi?
Vagy csak én vagyok béna? Pár napja kezdtem meg a pampers pelenkát, előtte liberot használtunk, azóta szinte minden nap átáznak a ruhák, félek egyszer megfázik a babám.
Kb egy-két ujjnyi helyet hagyok a pocaknál.
3 hetes kisfiú
Melyik Pampers?
Nekem a narancssárga nem jött be, viszonyt a zöld nagyon. Csak azt használtuk éjjel-nappal, még a bugyipelus is az volt, míg le nem szokott.
Nekünk is a libero illetve a babylove vált be mert gumis a dereka.
A pampers premium care amit próbáltunk nem volt jó. Éjjel mindig kifolyt a pisi. Hosszú vékonyabb babám van.
En pampers premium care-t szoktam venni es csak akkor folyt ki, ha
-meg nagy volt ra a pelenka, mert hosszukas a babam inkabb, igy hoaba eri mar el a pelenkan feltuntetett minimalis sulyt, megis bo meg a combjanal
-vagy ha nem huztuk eleg szorosra
De a fenti ket helyzetben volt baleset eleinte a tobbi markaval is.
Egyebkent ez a fajta pamperst jobbnak talaltam, mint a tobbit, amit hasznaltunk/hasznalunk, mert tobb pisi fer el benne. Csak ez birja kinalunk, hogy egy ejszakai etetesnel nem pelenkazon at, ha nincs kaki.
Ha a combjánál szorítja, akkor lehet, hogy a 2-est megepróbálhatod AZ már 3 kg-tól használható.
Nektek még a new born van.
Vagy csak ilyen alkat. Nekünk a Liberóból folyt ki mindig minden, a Pampers tökéletes volt.
Meg kell találnod a babád alakjára legmegfelelőbb pelust.
Valószínű már kicsi rá az a méret, próbálj eggyel nagyobbat. Az soha nem mérvadó ,hogy hány kg van írva a csomagolásra. Egyébként meg mindenkinek más válik be , nekünk tökéletes volt a Pampers.
És még valami a hidegtől/ víztől nem lehet megfázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!