Ti milyen műszakban dolgoztok anyukák?
Nelem is elég rugalmas.
Ha 6ra beérek akkoe 2ig vok ( ilyenkor apa viszi a kicsit)
Egyébként fél 8tól fél 4ig
A legjobb az lenne ha 6 órás lennék, mert így rohanni kell
Saját vállalkozásban, otthonról, rugalmasan (ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy éjjel-nappal).
Ha elmennék valahová, akkor a 4-6 órás is már komoly szervezést igényelne, főleg utazással együtt kalkulálva, 2 kicsi gyerek mellett.
8-14 ig altalaban,de szeretik ha bent tudsz maradni,igy ha parom pihenos vagy ejjeles akkor 15-16 oraig bent vagyok.
orulok,hogy sikerult ilyen munkat talalnom mert parom valtott muszakban 12 orazik,2napot megy 2 napot pihen.
ha en viszem a kicsit bolcsibe igy is fel 7 kor indulunk.
Én nem tudom, most én nekem lenne egy 8 órás, de nekünk 6-kor van busz, 7.40kor kezdés 1 csatlakozás..
5kor kelés, gyereknek is minden nap, mert nincs világítás, kocsival vinne fel a férjem.
Éjszakása előtt, éjszakása után sose aludna csak este azaz minden ilyen alkalommal 36 órát lenne ébren. 4kor végeznék, 5.30ra érnék haza, gyerek 7-8 között alszik. Napi szinte ez 2 óra látás kb. 20 hónapos így nem vállalom el.
Cég megszűnt, így nincs munkám titkárnő voltam. Van itt munka bőven csak kieső helyen lakunk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!