Köteles vagyok hordani kisfiamat koraszülött utógondozásra, ha neurológus nyomon követi a fejlődését?
Nem hat meg, 3-as.
A véleményem attól nem változik: abszurd, hogy valaki ahelyett, hogy örülne, hogy többen figyelik, hogy megfelelően fejlődik a gyerekük, inkább kibújni akarnak az ellátás alól.
Aztán ugyanezek fognak a legeslegjobban felháborodni és szidni az egészségügyet, ha mégse fejlődik rendesen a gyerek és erre nem hívják fel a figyelmüket.
Kedves 1-es!
Minden fejlesztésnek magam mentem utána, mert egy orvos se segített, hogy milyen fejlesztésekre hordjam a gyerekemet! Nem szidom emiatt az egészségügyet, mert több szakorvoshoz is járunk és előttük le a kalappal!
Ne ítélkezz, ha nem ismered a hátteret!
Van érvényes bírósági végzésed? Ha nincs, s
senki nem kötelezhet semmire. Fura, hogy ezt ilyen sok ember nem tudja, szabad ország vagyunk. Nem fognak oda állítani a kommandósok, ha nem viszed el.
Nem vagy köteles, csak ha később mégis kiderül valami akkor le fogják venni rólatok a kezüket. Szerintem nem elég a neurológusi kontroll egy PIC-es gyereknek, de nem ismerem a háttereteket.
Ha te így látod jónak, akkor egészségedre.
Nem kötelező de érdemes. A koraszülött gondozáson nem csak a neurologiai oldalról vizsgálják.
Mi annak ellenére hordjuk utógondozásra a gyerekeket, hogy az egyikük ellátása miatt perelőkészítesi fázisban vagyunk a kórház es az osztály ellen. De másik utógondozás területileg nincs. Bp-re pedig elég hordani a beteg gyerkőcöt. Es a koraszülött utógondozás révén előbb elérhetők szükség esetén vizsgálatok, olyanok is amik altatás szükségessége miatt magánhelyen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!