Tonka vezetéknévhez ötletek?
Figyelt kérdés
Eddig gondolkoztunk az Dalma, Hedvig, Gréta neveken. Viszont egyiket se érezzük tökéletesnek. Esetleg ötletek?2019. jan. 6. 00:00
1/18 anonim válasza:
Dalmaval nekem furcsan hangzik, egyebkent szep nev.
A Hedvigrol igazabol en nem reg tudtam meg hogy az egy noi nev es szinte minden ismerosom azthitte Ferfi nev, lehet hogy valaki meg mindig azt hinne.
A Greta az jol all hozza es szep noies nev.
3/18 anonim válasza:
Bernadett, Brigitta, Orsolya, Olívia, Barbara, Petra, Leona, Mónika, Teodóra, Eleonóra, Patrícia, Viktória, Andreia, Tamara, Bettina, Jácinta, Hilda, Hajnalka, Mihaéla
4/18 anonim válasza:
Kitti? Mondjuk lehet problémás lenne: TonKA KItti... Nekem ez a név ugrott be elsőre a vezetéknévhez.
5/18 A kérdező kommentje:
A Mihaéláról a Miléna név jutott eszembe. Nagyon szép!
2019. jan. 6. 00:17
8/18 anonim válasza:
Az M betűs nevek elég jól passzolnak szerintem:)
10/18 anonim válasza:
Legyen Tonka Kira, és akkor lehet úgy ejteni, hogy Ton Kakira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!