Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megváltozhat a babó széklete...

Megváltozhat a babó széklete mikor új tápszert kap?

Figyelt kérdés
Most múlt 6 hónapos, eddig Humana Ha Startot kapott, egy hete pedig a Humana Ha 2-est kapja. Eddig napi 1X volt normális széklete. Egy hete pedig szinte minden kajcsi után van, a színe meg a szaga változott, az állaga nem.Írjatok tapasztalatot, légyszíves.
2008. nov. 7. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!! Igen, megváltozhat... amikor a lányom kicsi volt mi is HA-t kaptunk és nekünk az nem volt jó, sötétzöldes, barnás és bűzös lett a széklete a babámnak, és kérdeztem a Heim Pál-ban a gasztroentorológián hogy létezik-e hogy a tápszer a ludas...Azt mondták, hogy természetesen lehet, és próbáljak egy másikat, olyat amit a baba szívesen elfogad...A Nutrilon AR-t kezdtem el neki adni, és kb. 1 nap múlva minden visszaállt normálisra... Sztem próbálj mást ki, kérdezd meg a védőnőt, hogy mit ajánl helyette... Üdv. Monique
2008. nov. 7. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen,megváltozhat.Mi is igy jártunk adtunk a babónak Humanáh,attol fájt a hasa.Azután vettünk milup.attol hasmenést kapott.no,most végre ez a 3

.dik tápszer ok.

2008. nov. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!