Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, h ideges leszek?

Normalis, h ideges leszek?

Figyelt kérdés
Tudom tudom,miert ilyen ferfit valasztottal??????!! Elotte biztos volt jele stb stb stb.....Az egesz szilveszter ,uj ev arrol szol,h egesz nap a baba,amivel nincsen gond,de a ferjem nyugalomban nezi egesz nap a filmeket,pezsgozik ,en meg etetek ,pelenkazok,jatszok a kicsivel,furdetek.Es Meg meg kerdezi mi a baj? Miert vagyok feszult??! Mondom neki,h hat eleg baj,h nem ha nem lathato,h mindent egyedul csinalok,meg ilyenkor is amikor ra erne segiteni.Meg o haborodott fel,h megint kezded?Annyira akarta ezt a gyereket.
2019. jan. 1. 20:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igy nincs sok,ertelme.Ugy erzem,h magamra vagyok hagyva folyton. Nem varok el segitseget hetkoznap,nem is lenne kitol ugyebar.Mire hazaer minden kesz.De ilyenkor jol esne! Most sikerult el altatni a Gyereket ,o mar reg alszik.Vege a filmnek,lefekudt.Csodalkozik ,h nincs kedvem meg elni se lassan.
2019. jan. 1. 22:26
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem apanak valo az ilyen. Az en ferjemis dogozik, fel 7-nek elobb nem er haza, de onnantol jatszik vele, minden este furfetiee meset olvas. Hetvegen orakra elmennek a jatszora, folyton foglalkozik vele. Es be tud rakni egy mosast is, es foz is, ha ugy jon ki.
2019. jan. 1. 22:26
 13/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ezt Mondom en is neki,de hat azok biztos irodaba dolgoznak.Csak en furdetem a fiunkat,ma is vegig nezte Az agybol meg hajlandosagot sem latok,h szeretne megcsinalni,mostanaba volt par alkalom,h reggel meg etette.
2019. jan. 1. 22:28
 14/26 A kérdező kommentje:
Ja amikor pici volt,akkor az volt a kifogas ,h kicsi.Most meg ugye csak azt kapom meg,h nehogymar o kene ezt meg azt csinaljon,jelzem semmit nem kell!!! Csak a gyerekre kene figyelni neha normalisan.Ma szoltam 2 szer h szeretnek megfurodni,nem akarom egyedul hagyni a gyereket ,jeleztem ,h jo lenne ha bar mellette ulne.A vegen meg kellett varnom amig el alszik.Mert nem mozdult meg a film mellol.
2019. jan. 1. 22:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom nektek ,h sikerul ez az uljunk le beszeljuk meg ,mert ez itt nem mukodik. Ugy szol oda ,h a siras kerulget.Vagy mondjad gyorsan.Vagy nem erdekel,h miket olvasol ossze,vissza.igy nem lehet beszelni.Es akkor en csak negativ vagyok velem nem lehet elni.Hat ,h legyen kedvem mikor hiaba mondom el normalisan kb 2 perc alatt a bajom,annyi a valasz ,h meg meddig mondod?
2019. jan. 1. 22:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Es aki irodaban dolgozik, az mem munka? Ne haragudj, de elotte milyen volt?? Mi baja van? Nem szereti a gyereket? Neki nem segitenie kene neked, hanem egyutt kene nevelni a gyereket. Nem figyel ra, alig furdesz? Te jo eg. Meddig fogod ezt birni, en elhagynam. Nem rabszolga vagy. Egy normalis apanak van ra igenye, h idot toltson a gyrekkel, nem azert, h segitsen, hanem mert vele akar lenni. Nezi a filmeket, kozben ott a gyerek? Zavarja is a tv. Borzaszto.
2019. jan. 1. 22:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor kész. EL KELL VÁLNI! Normális ember nem él együtt azzal, aki őt nem szereti, ki merem mondani, gyűlöli. Gondold végig a hátországodat, lakást, szüleid hol élnek, mert ez a valaki NEM A FÉRJED. Kerek perec mondd meg neki. Minek vett feleségül? Kinek a tulajdonában van a lakásotok?
2019. jan. 1. 22:53
 18/26 A kérdező kommentje:
Be jon a gyerekhez,kb 10 percre aztan megy is a dolgara.Nem szerinte nem munka.Ugyanezt mondtam neki en is ,h ugy latom igenye sincs ra h tobbet legyen velunk .O egesz na melozik ha hazaer nyugalom kell,hadd telozzon.Nappal nem er ra!! Ha azt mondom ,h azert en kerdeuek masokat is,h oldjak meg arra egybol ugrik,h o meg tesz mindent ertunk,h tudjunk elni .nekem csicaka kell,es az a bajom ,h o nem Az aki oda all mosogatni .
2019. jan. 1. 23:00
 19/26 A kérdező kommentje:
Szereti,haza jon korbe puszilgatja,aztan annyi.Majd ha nagyobb lesz akkor majd o viszi minden fele,nekem csak pihennem kell.Hat addig meg fel borulhatok.
2019. jan. 1. 23:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Válás. Semmi más. Addig pedig ne szólj hozzá, az ágyába ne bújj.
2019. jan. 1. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!