Ti mivel es hogyan mossatok az egy ev alatti babatok fogait?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 20:38
1/10 anonim válasza:
Gyerekeknek való fogkrém és ehhez hasonló fogkefe. Márkára nem emlékszem, talán Vadenecum volt, azt tudom, hogy az epres vált be neki akkoriban.
2/10 anonim válasza:
Nyilvan fugg attol, h hany foga van. Az enyemnek akkor mar 12volt. Elmex baby fogkrem es oral b vagy mas markaju gyerekfogkefe. Furdes utan, torolkozes utan fekve. Mostmar reggel is mossuk, akkor allva.
3/10 anonim válasza:
Én vízzel mostam, ezt javasolta a gyerekfogorvos. Napi kétszer biztosan. Volt két egyforma fogkefeje, az egyik mindig elől. Amikor megtalálta oda hozta először ő mosta magának utána odaadta, hogy mossam én. A másik fogkefe a fürdőben volt, este fürdés közben a kádban ülve, akkor is ő kezdte én meg atmostam rendesen.
4/10 anonim válasza:
Vademecum és rendes sörtés gyerekfogkefe 3 hónapos korától (11 hetesen tört át az első 2, egy évesen 12 volt). 😊
5/10 anonim válasza:
Az enyémeknek a metszőkből se volt kint mind 1 évesen. Vízzel + ujjra húzható fogkefével mostam, 1 éves kortól babafogkefével és nenedent fogkrémmel.
6/10 A kérdező kommentje:
De ezek a gyerek fogkremek lenyelhetok?Mert ha megmosom neki akkor biztosan nem köpné ki,ahogyan mi felnőttek csinaljuk.
2018. dec. 31. 08:44
8/10 anonim válasza:
Nézd meg, hogy fluoridmentes, es vagy sls mentes legyen. Van sok fluoridos gyerekfogkrém is.
Személy szerint konkrétan babafogkrémeket nem ismerek.
Fluoridmentes legyen.
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2019. jan. 5. 09:40
10/10 anonim válasza:
Nenedent volt talan a neve,es volt fluorid nelkuli valtozat is. Ujjra huzhato silicon fogkefevel mostam. De nehacsak aim csapvizzel atsikaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!