Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babának már 4 óránkén...

10 hetes babának már 4 óránként ennie vagy még 3 óránként?

Figyelt kérdés
30%-ban anyatejes, a többi tápszer. Minden alkalommal először cicre van téve, és csak utána kapja a tápszert.
2008. nov. 7. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba más,ahogy igényli,ne azt nézd mit írnak a könyvek,mi 15 hetesen 3 óránként eszünk,és éjjel is 1x.

Boldog babázást!

2008. nov. 7. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor egyen amikor ehes,az en babam csak anyatejes,(3 honapos),most kezd atallni a 3-4 orankenti evesre,de ez meg most is valtozo,ha kevesebbet eszik egyszerre akkor 1-2 ora mulva ujra eszik,etesd azo igenye szerint.Jo babazast.
2008. nov. 7. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Annyi óránként "kell" ennie, ahogyan igényli. Mi 6 hónaposak vagyunk, anyatejesek: 3 óránként eszik, éjszaka általában egyszer vagy egyszer sem.

Üdv.

2008. nov. 7. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 17 hetes ma,Ő 4 órénként eszik és éjjel sokat többet is kibír hami nélkül.
2008. nov. 7. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
A babádnak már tényleg csak 4 óránként kell ennie és napi 5-ször.Mi is ennyi idősek vagyunk és nekünk is pont most mondta a gyerekorvos.
2008. nov. 7. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A védőnő mondta a 4 óránkénti evést, de az én babóm nem mindig bírja addig, és én olyankor meg szoktam etetni, szóval nem mindennap ugyanabban az időben eszik, és többen azt mondták hogy ez baj. Mindenkinek nagyon boldog babázást kívánok!
2008. nov. 7. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babóm is 10 hetes és éppen most álltunk vissza a 3 óránkénti etetésre (anytej+tápszer). Ezelőtt 5X evett egy nap és jól is volt így, de aztán észrevettem, hogy délután mindig nyűgösebb és beiktattunk mégegy etetést és azóta sokkal jobb. Meg amíg kevesebbszer evett több mennyiséget, nagyon gyakran meghagyott a pótlásból. Mióta többször eszik kevesebbet, azóta ilyen nincs! Próbáld ki, hogy melyik jobb nektek!
2008. nov. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!