Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 eves kisfiunak mit vegyunk...

1 eves kisfiunak mit vegyunk keresztelore? Keresztszulok leszunk!

Figyelt kérdés
Van egy egyeves kislanyunk,de kislanynak mas azert, fulbevalot es karkotot azert nem szeretnek fiunak venni. Otleteket varok.
2010. jún. 28. 13:59
 1/5 A kérdező kommentje:
J bocsi elirtam, 6 hos a kisfiu!
2010. jún. 28. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legbiztosabb, ha megkérdezed mire van szükségük. Mostanra gondolom már mindenük meg van, inkább olyan dolgot nézz amit később tud használni. Tudom nem nagy segítség voltam, de én biztos, hogy megkérdezném, nehogy felesleges dolgot vegyek.
2010. jún. 28. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.
2010. jún. 28. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi egy kis ezüst kanalat vettünk, és bele gravíroztattuk a nevét, ill. a dátumot.

Ez emlék is, és használhatják is.

2010. jún. 28. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 6 hónapos volt, amikor megkereszteltük. Mi direkt ki is kötöttük, hogy bármit hozhatnak, csak ékszert ne. Kaptunk egy csomó ruhát, játékot. Pl. mesekönyvet, mászós micimackót, kis Nike és Siesta cipőket, fisher price játékvonatot stb.
2010. jún. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!