2 éves gyereknek milyen úszógumit vegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly még beülőse volt, de az idén sima úszógumit szeretnék. Hány cm átmérője legyen? Nézelődtem már, sokféle átmérőjű létezik, de nem tudom melyik lenne jó egy ekkora gyereknek.2010. jún. 28. 12:28
1/3 anonim válasza:
Nekem 2,5 éves a lányom,de neki idén is beleülős lesz... Az én lányomat kicsinek érzem még hozzá,hogy csak sima úszógumija legyen.De ha Te mindenképpen már olyat szeretnél,akkor inkább kicsi átmérőjűt vegyél...
2/3 anonim válasza:
Mi most voltunk nyaralni, sima babaúszógumit vettünk a 8 hónapos kislányomnak, nem beleülőset. Igaz, így fogni kellett, de nekem a beleülős nem jön be annyira.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért szeretnék sima úszógumit mert a termete 3-4 éves gyerek termetének felel meg így hát a beülős félek, hogy kicsi lesz.
2010. jún. 28. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!