Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan éltétek meg babátok...

Hogyan éltétek meg babátok első szülinapját?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Amióta gyerekeim vannak,elég érzékeny vagyok,az első szülinapjukon is sírtam,a nagyobbiknak a 6.szülinapja lesz egy hónapon belül,de valószínű azon is elérzékenyülök majd:)

Az első szülinap valami érdekes dolog,arra jobban készül az ember(legalábbis nálam így volt)

2010. jún. 28. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
mi most pénteken leszünk 1 évesek és már annyi dekorációt csináltam vettem alig várom olyan nagyon gyorsan eltelt ez az egy év:)
2010. jún. 28. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én tuti el fogom bőgni magam. Ha rágondolok már könnybe lábad a szemem... Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő, rohan. Mintha tegnap estem volna teherbe vele és már itt van és már 1 éves. Jajj Istenem csak adj neki sok erőt egészséget és boldogságot! Nekem meg sok türelmet hogy el tudjam viselni hogy ilyen hamar felnő...
2010. jún. 28. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Csütörtökön lesz a lányom szülinapja:-) Már nagyon készülök rá. Dekoráció,videó az első évéről.... Tuti sírás lesz!!

Te hogy élted meg? Vagy még csak most lesz?

2010. jún. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!