Anna, Dóra, vagy Rebeka? Melyiket adnatok, melyiket nem, miert?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 10:21
1/10 anonim válasza:
Egyiket sem, nem tetszik. Anne szep de tucatnev...
Dora es Rebeka nekem vissza taszito nev.
2/10 anonim válasza:
Egyiket sem adnám. Engem Annának hívnak,a húgomat Rebekának, a Dóra meg nem tetszik.
3/10 anonim válasza:
Már megint te haver? 10. alkalom, hogy felteszed ezt a kérdést nem hiszem el már de komolyan... -.-
4/10 anonim válasza:
Anna és Dóra nagyon szép név, de nagyon gyakori. Adnám mindkettőt.
A Rebeka név keménynek tűnik (lehet, hogy az R hang miatt), meg idegen is nekem.
5/10 anonim válasza:
Anna szép név, de szerintem borzasztóan unalmas.
Dóra nem tetszik, semmilyen.
Rebeka tetszik, régen kedvenc nevem volt, mára már vannak, amik sokkal jobban tetszenek, így nem adnám.
6/10 anonim válasza:
A családban (unokatestvér) van Rebeka nevű kislány, így az kilőve. Az Anna nem tetszik, a Dóra semleges, nem rossz, de annyira nem tetszik, hogy a gyerekemnek adjam.
7/10 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, de ha muszáj választani akkor Rebeka. A Dórát negatív személyhez kötöm,ezért a hideg ráz tőle. Az Anna számomra unalmas,nagyon nagyon gyakori.
8/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Az Anna és a Dóra túl gyakori, a Rebeka meg nem tetszik.
9/10 anonim válasza:
Mind három név gyakori, nekem semleges nevek, nem kifejezetten tetsznek, de nem is ellenszenvesek számomra mint pl egy Boglárka, Enikő stb.
Rebeka: Porcelán baba jut róla eszembe, amúgy kedves, szép név.
Dóra, Anna: ezek is vallalható szép nevek.
10/10 anonim válasza:
Kilences,"Porcelán ...." az lenne jó mert a vezeteknev Fazekas 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!