A babák ruháit ugye vasalni kell fertőtlenítés szempontjából is! De mi a helyzet a plüss rugikkal?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 17:56
1/8 A kérdező kommentje:
Azokat nem tudom magas hőfokon vasalni(ezáltal nem is fertőtlenítődik),mert tönkre megy,így van értelme,mert nem gyűrkösek!?
2008. nov. 6. 17:58
2/8 anonim válasza:
Azok is vasalhatók! én kivasalom azokat is, nagyon sok plüss cucca van a csajnak. CSak ne a legmagasabb fokozaton vasald, hanem alacsony fokozaton.
3/8 anonim válasza:
Azért annyira nem kell sterilizálni..
Gondolom nem egy baktérium telepen laktok..:)
4/8 anonim válasza:
Fordítsd ki a ruhát és a belső felét vasald. Az nem plüss. Úgyis az ér hozzá a baba bőréhez.
5/8 anonim válasza:
Nekem a baba ruhàai 80 szàzalékban plüssböl àll ki.
Én is vasalom,de nagyon kis höfokon.
De a kiforditott ötlet sem rossz.
6/8 anonim válasza:
Én is kifordítva vasalom, illetve már nem is mindig vasalom, 5 hósan...
7/8 anonim válasza:
Csak újszülöttként vasaltam neki, most már nem szoktam.Nem jó a teljesen steril körülmény sem neki mert nem alakul ki neki az immunitása.Mi lesz ha majd bekerül bölcsibe, oviba? Állandóan táppénzen leszel mert mindent elfog kapni.Ha aggódsz rakjál öblítő helyett egy kis ecetet a ruhára mosáskor. Az fertőtlenít, és nem kell vasalni csak a gyürött cucokat.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. nov. 7. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!