Akinek anyatejes babája ekcémás lett ajánlottak valami diétát az anyukának?
Figyelt kérdés
Pl. tejmenetes diéta, ne fogyasszon mogyorót, tojást, stb.?2010. jún. 27. 16:59
1/6 anonim válasza:
Nekem nem kellett diétázni, én mindent ettem továbbra is. Biztos, hogy az ételtől jött ki? Mert nekünk nagy valószínűséggel a babaszappantól.
Kaptunk rá krémet, és alig egy hét alatt nagyon szépen el is múlt.
2/6 anonim válasza:
nekem tejmentes diétát, nem attól van, (nem csak attól) mert ezt betartottam, és még nem múlt el, de mindenképpen hatással van a bőrére. mást nem mondtak. most 9,5 hónapos a fiam, 3 hónapos volt, mikor először előjött, azóta egyszer elmúlt, és most jött elő megint, de most nagyon csúnya volt, be is kellett mennünk a kórházba. ott is a tejmentes diétát mondták, mert még szopik, de mást nem.
3/6 anonim válasza:
amit én nem ehettem, mert ezek allergének lehetnek: tejtermékek, paradicsom, citrusfélék, hal, mogyoró, csoki, marha és vadhúsok
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: akkor mit ehettél? Nagyon leszűkül a kör sajnos.
2010. jún. 27. 21:14
5/6 anonim válasza:
Én csináltam ezt a diétát, amit az utolsó írt, de ennek ellenére lett ekcémás a babám. Nagyon hasfájós volt és én csak rizsen, tésztán, húslevesen és rántotthúson (pulyka, csirke) éltem közel 7 hónapig. Lehet, hogy van benne valami, de nálunk ennek ellenére is előjött.
10 hós baba anyukája
6/6 anonim válasza:
Tőlem kérdezted, hogy mit ettem. Én nem éreztem annyira szűknek a kört, sok zöldséget ettem, rizst, leveseket. Húst amúgy is csak csirkét, pulykát eszem. (Sertést csak nagyon ritkán, anélkül kibírom). nekem az édesség nélkül volt nehéz, de úgy voltam vele, hogy a babámért megcsinálom. A bőre amúgy nálunk szépen rendbe jött - hozzátápinál arra kellett/kell figyelnünk, hogy amiket felsoroltam, azt 2 éves korig ki kellett hagyni. Most 20 hós, paradicsomot főzve, pörköltbe stb. már evett, joghurtot is eszik, de ritkán (más tejterméket nem kap), citrusféléket sem adtam még neki. amúgy eszik szépen a mi kajánkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!