Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónaposnak mit lehet adni...

2,5 hónaposnak mit lehet adni köhögésre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
a köhögéscsillapítót nem szabad adni, amíg lehet, mert a köhögés okkal van. ellenben köptetőt lehet kérni gyereknek gyógyszertárban, bár orvos tud igazán hatékonyat felírni.
2010. jún. 27. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
ambroxol köptető + anyatej$
2010. jún. 27. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz a babád. Nem is értem, hogy miért nem az orvost kérdezed meg?! Itt senki nem fog neked megfelelő választ adni, mert nem tudjuk, hogy mitől köhög a babád.
2010. jún. 27. 16:31
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Holnap jön a gyerekorvos, csak gondoltam hátha tudok neki adni valamit addig.

Harmadiknak is köszönöm a kioktatást.

2010. jún. 27. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintem ez volt itt az utolsó kérdés amit feltettem. 1.-nek köszönöm a többi kettő... nem is mondok semmit inkább.

2. ! Ambroxolt nem lehet csecsemőnek adni. de azért kösz $

2010. jún. 27. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Stodal szirup? Nem biztos, csak az homeopátiás, azért gondolom, hogy azt lehet.
2010. jún. 27. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A "kioktató" vagyok. Nem akartam kioktató lenni, de egy ilyen általános kérdésre csak azt lehet írni, hogy "vidd el az orvoshoz". Saját példa: nekem is volt olyan, hogy köhögött a babám és mindenki a környezetemben azt mondta, hogy nincs komoly baja - jó kedve volt, evett, "csak" köhögött -, de nem nyugodtam bele kihívtam az orvost. Az orvos tüdőgyulladást diagnosztizált. Szóval, saját történetből okulva írtam, hogy az a biztos, ha egy orvos látja, nem pedig látatlanban egy fórumon tippelgetünk. Aztán ha megvan a dg. utána már lehet érdeklődni, hogy mit lehet adni neki, mi a tapasztalat. Jobbulást kívánok!
2010. jún. 27. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

amit majd az orvos felír,

kamillateát ne adj, mert az még jobban szárítaná a torkát, viszont csipkebogyó teát kaphat.

2010. jún. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!