Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Amázia, Dorotea, Effi, Frézia, Véda, Lorena
Véleményeket kérnék!
Amázia - Mint valami cukormáz, nem tetszik.
Dorotea - Az kimondottan tetszik, de ez a Dorottya magyarul, nekem furán hangzana egy kimondottan magyar vezetéknévvel pl Szabó Dorotea furi. Amugy hozzá hasonlóan tetszenek még a Dolóresz, Doloróza nevek.
Effi - Ez meg az Erzsébet külföldi becézője. Aranyos, valami kisállatnak, de embernek nem.
Frézia - Virág név, nem rossz. Nekem jobban tetszenek pl a Kamilla, Dália, Jázmin, Kála nevek.
Véda - Mint valami védő szent, nem tetszik.
Lorena - Ez sem tetszik, a Larina, ami hasonló hozzá viszont tetszik.
24/L
Amázia - mintha az amnézia es az eutanázia szavak fúziója lenne
Dorotea - elmegy, szerintem a Dorottyánál szebb név
Effi - becenév vagy állatnév, komolytalan
Frézia - légfrissítő fantázianeve lehetne, bár azt hiszem, eredetileg talán valami virágnév, nem néztem utána
Véda - szintén termeknév lehetne, műszaki cikknek esetleg. Most meg szokatlan a fülemnek, de látok benne fantáziát, hogy megszokott keresztnév lehet belőle.
Lorena - brazil telenovellába illő
Szóval nálam még a Véda a legnyerőbb.
Amázia -mintha elírtátok volna az Amáliát, ami számomra nagyon ronda, nekem ezekről a nevekről mindig Arzéna kisasszony (Szaffi) jut eszembe :D
Dorotea -ezerszer jobb, mint a Doroti, szerintem teljesen vállalható
Effi -az Efraim becézése, ami ffi név
Frézia -kedvenc virágom, de nem tudok elvonatkoztatni növény mivoltától
Véda -tucatnév lett
Lorena -tudom, hogy az Loretta... de akkor is Blájen élete :D
1.vagyok!
Amázia-cukrászda
Dorotea-tea
Effi-kutya név
Frézia-Ezotéria:-D
Véda-béna-:D
Lorena-egy súlyis betegséget neveznék ell róla, nem egy szerencsétlen kislányt.
Az a lényeg mindegyikröl az jut eszembe, amikor vacsi után hánytam,meg a fent felsorolt dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!