Hozzátáplálás zöldséggel vagy gyümölccsel?
Figyelt kérdés
Egy internetes kismamáknak szóló oldalon olvastam, hogy zölségfélékkel (répa, krumpli) érdemes kezdeni a hozzátáplálást, mert a gyümölcsök édesebbek, és azután nehezebben fogják elfogadni a kevésbe ízes zöldségféléket. Ti erről mit gondoltok?2010. jún. 27. 14:47
1/7 anonim válasza:
Szia! Mi gyümölccsel (gyümilével) kezdtük. Sőt sajna a kórházban is már cukrozott teát kapott! DE, ma már 1 éves és megeszik mindent, még a vasszöget is, ha lenne elég foga..:-))) Soha nem volt problémánk az "édes kezdéssel" szerencsére nyitott volt minden új ízre.
2/7 anonim válasza:
Mi is gyümikkel kezdtünk, aztán jöttek a zöldségek. Mindent megeszik, 16 hós.
3/7 anonim válasza:
2. vagyok, úgy hogy én sem tapasztaltam ilyen problémát.
4/7 anonim válasza:
6 hónaposan gyümölcs, amiból fokozatosan lett 2 hónap alatt zöldség-gyümölcs és végül csak zöldség
15 hónapos a kicsi és mindent eszik, még szopik.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Mi is gyümölccsel kezdtünk, mert azt jobban kedvelte, majd miután végig kóstolta a palettát, megette a zöldséget is gond nélkül.
szerintem érdemesebb a gyümölccsel kezdeni, hisz azok(nem mind!!!) kevésbé fogják meg a székletet,mint a zöldségek.
6/7 anonim válasza:
én nem választottam teljesen szét a zöldségeket és a gyümölcsöket. valahogy így volt a sorrend:
alma, barack, krumpli, répa, sütőtök. innentől kezdve viszont 3 naponta kóstoltattam újakat, felváltva: 1 gyümölcs, 1 zöldség.
nagyon jó étvágyú a kisfiam mindent elfogadott.
7/7 anonim válasza:
1 hónapja kezdtük gyümivel, már most megeszi a zöldséget teljesen gyümi nélkül. Szóval valószínűleg van valóságértéke annak, amit mondasz, de nem mérvadó. A gyerekek nagy többsége szó nélkül megeszi a zöldséget a gyümölcs után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!