Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 9 hónapos baba...

Normális, hogy 9 hónapos baba mellett hulla fáradt vagyok?

Figyelt kérdés

Még mindig szinte CSAK szopizik. NAgyon fáradt vagyok, ettől is és az állandó figyelmetől is, mert ugye 1 percre nem nézek oda, már eszi a szőnyeget stb. Segítségem nincs.

Éjjel még felkel elég sokszor, de utána alszik is, de akkor is...

Más is fáradt vagy én vagyok gyenge?

2008. nov. 6. 15:54
 1/3 anonim válasza:
100%
Telesen normalis, hogy faradt vagy. Nekem egy 2 eves kislanyom van, o is fel kel ejjel, 3 orat ebren van ejjelenkent, igaz nem minden ejjel. Probalj aludni, pihenni mikor a babad alszik napkozbe. Idovel konyebb lessz, meglatod!
2008. nov. 6. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy gyenge...Az anyaság leszív!

Napi 24 órában heti 7 nap nehéz helyt állni. Nekem csak 5 hós a lányom, de sokszor menekülnék, vágyom egy napra, mikor csak magam vagyok-és ezzel párhuzamosan mindjárt bűntudatom is van:-)

Nekem van segítség, a dédi itt lakik, sokat van nála a baba, sőt, ha dolgom van, dolgozatot írok (mert főiskolára járok ) akkor elviszi a kicsit, és akár csak szoptatásra hozza vissza, és még így is vágyom néha szabadságra. Nem jutok sok dologgal előre, pl a virágokat már több hónapja át akarom ültetni:-)

Szóval ez ilyen, sajna néha másra vágyunk, de imádjuk őket:-)

Amikor a baba pihen, te is pihenj, ha van apa,néha bízd rá, ha csak egy órára is, vegyél egy forró fürdőt, vagy ha van szomszéd, járjatok össze, babázzatok együtt, egy jó beszélgetés is sokat segíthet.

És írhatsz privit is, szivesen öntök néha lelket beléd.))

2008. nov. 6. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül...szerintem ez természetes. Nekem egy 6,5 hós kislányom van, s azt érzem, "csak egy kis időt hagy legyek egyedül, s ne kelljen egész nap gügyörészni..." kicsit mást csinálni ami nem róla szól, ami kikapcsol és energiát ad. most ezen gondolkodom mit tudnék mellette csinálni, szerintem te is keress olyan elfoglaltságot ami kikapcsol, bízd rá nyugodtan családtagokra, ha tudod, ha csak egy órára is...
2008. nov. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!