Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam bekapott egy szem...

Kisfiam bekapott egy szem száraz kutyakaját-jártatok már ti is igy?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj egy szemtől nem lesz semmi baja.Ismerősöm is járt már így.A férjem egyébként kutyaeledelt gyártó cégnél dolgozik és azt mondta higiénikusabb körülmények között gyártják, mint az emberi élelmiszert,tehát ne aggódj ezen.
2008. nov. 6. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátha látnád azokat a dolgokat, amiket nem látsz, mikor bekapja!!:-))) Néha én is rosszul vagyok, de így nőnek fel! Nyugi annyitól még nem lesz baja!!
2008. nov. 6. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 6 éves unokahúgom játszotta el hogy csak cukor van a szájában,mert az ebéd nem tetszett neki::-)Mire rájöttünk,nekünk is égnek állt a hajunk!!De semmi baja,szerencsére,csak nagyon ízlett neki(jobban mint a főzelék)
2008. nov. 6. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Én kb. 2 éves koromban, a moslék kutyakaját (ami tényleg zsíros, összeöntött maradék volt), ettem meg. Nem lett semmi bajom, de anyukám nagyon megijedt.

Egyébként nekem is mindkét gyerekem imád a kutyatálban matatni.

2008. nov. 6. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Mai kutykaják jobb minőségüek mint a legtöbb emberi kaja...ne félj...

meg azt mondják 3 éves kroig meg kell enni 3 kg piszkot,h immunrendszerünk jól fejlődjön :-))

2008. nov. 6. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk két kutyunk van, családtagok :) A párom minden egyes új kutyakaját (száraz és konzerv) kutyanasit, amit hozunk nekik megkóstol. Még nem ugat :)

Nyugi nem lesz semmi baja.

2008. nov. 6. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi csajok-nagyon aranyosak vagytok....

már féltem,h jön a sok szöveg,hogy miért van együtt a kutya a gyerekkel.tudom,hogy megeszik mindent-legalább erősödik az immunrendszere

akkor zabpehely helyett ezt főzöm :-))))

2008. nov. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!