Apukámnak is foltos szeme van csak neki kék alappal
Nekem tesómnak és anyukámnak barna van
Férjem családja kék szemű, ő szürke csak
2018. dec. 1. 19:38
2/11 anonim válasza:
Jaj 5 hónapos a lányom
2018. dec. 1. 19:38
3/11 anonim válasza:
Nekem sötétbarna szemem van, férjemé világoskék. Lányom kék szemmel született, kb. 1 hónaposan barnult be neki
2018. dec. 1. 20:08
4/11 anonim válasza:
Nálunk mindenki barna szemű, barna szemmel is született mindkét gyerekünk. :)
2018. dec. 1. 20:11
5/11 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy 6 hónapos koráig változhat a szemszínük, utána már nem fog.
Nekem mindkét gyermekem barna szemmel született, a fiú barna is maradt, a lánynak 1 naposan kékes-szürkére váltott, és azóta is olyan neki 5,5 hónapos, szerintem már ilyen marad. Apa kék én barna szemű vagyok.
2018. dec. 1. 20:25
6/11 anonim válasza:
Amit 5-ös ír az nagyon nem igaz.
Annyi van, hogy világosodni nem fog. Sötétebb irányba bármikor változhat.
Lányom világoskékkel született, ami később bezöldült, majd 8 éves korában bebarnult.
2018. dec. 1. 20:57
7/11 anonim válasza:
Apa szeme kék,enyém barna. Mindkét gyerekem nagyon sötét kék szemmel született,a lányom szeme egy hónapos korára kivilágosodott apa szemszínére,3 éves azóta nem változott a szemszíne. A fiam 4 hónapos és még mindig az a nagyon sötét kék színű a szeme,mint születésekor.
2018. dec. 1. 21:07
8/11 anonim válasza:
Húgom kislánya átható szürkéskék szemekkel született (nagyapánké volt hasonló). Mindenki azt mondta fél év és bebarnul, merthogy mindkét szülőjének barna szeme van. Aztán letelt a fél év de semmi változás, akkor azt mondták, majd egy éves korára. Aztán azt majd 2 évesre. Na most lesz 4 éves, a szeme ugyanolyan szürkéskék mint volt mikor megszületett.
2018. dec. 2. 13:37
9/11 anonim válasza:
Mint írtam ezt olvastam egy cikkben, nem saját tapasztalat, azt is leírtam, hogy nálunk hogy volt, ezért nem kell lepontozni.
2018. dec. 2. 16:44
10/11 anonim válasza:
Nalunk is szurke szemmel szuletett, 2 barna szemu szulotol. Aztan most 2 eves mult es vilagoskek a szeme. Nincsenek benne barna foltok. Akiknek van, az valoszinileg 3 eves koraig bebarnul. Jatszoteren sok ismeros gyereknek lett ovis korara kekbol barna szeme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!