Mit csináljak babám popsijával? (8 hónapos)
Figyelt kérdés
A felső fogacskái nagyon megkínozzák szegénykémet és hasmenése van!! Ha kakil ( v.fosik)akkor egyből ki van alóla véve a pelus és mégis kicsípte neki a popsiját!! Este fürdés előtt levettem róla a pelust akkor egy kicsit vérzett is neki!! Fürdés után bekentem neki Neogranormonnal meg szórtam rá egy kis hintőport mert én úgy tudom hogy az szárit!! Volt már valakinek babája így?? előre is köszönöm!!2010. jún. 26. 21:08
1/6 anonim válasza:
Jó a neogranormon is rá, én sudokremmel kentem,nekünk bevált.
2/6 anonim válasza:
A legjobb ha éjszakára jó vastagon bekened Neogranormonnal, hintőpor nem kell mert elzárja a pórusokat.
Egy ilyen vastagkrémes kezelés reggelre jelentősen javít az állapotán. Ha még cserélsz éjjel neki így csináld:)
Az én fiamnál ez vált be, napközben vékonyabban szoktam,mert akkor gyakrabban cserélünk pelust. Ha pedig olyan helyen vagytok,hogy teljesen mindegy hova csinál pisil stb akkor vedd most le róla a pelust had szellőzzön.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Akkor nem hintőporozom!! Holnap lefogom venni róla a pelust és meglátjuk mi lesz!! Most este is jó vastagon bekentem neki mert átalussza az éjszakát csak ilyen egy-két nap van hogy felkel pontban hajnal 4 órakor de akkor meg mindig kicserélem neki!!
2010. jún. 26. 21:58
4/6 anonim válasza:
Irass fel a dokival boraxos krémet.Nálunk ugyan ez volt és bevállt.
5/6 anonim válasza:
szia, nekünk a bőrgyógyász fehér rázókeveréket írt rá. az nagyon gyorsan rendbe tette. a neogranormon nekünk nem vált be.
6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok: ha ilyen érzékeny a bőre, sztem ne használjatok popsitörlőt, hanem csak a csap alatt mosd le neki vízzel, és utána popsikrém. nekünk azt mondta a bőrdoki, hogy az is bántja a bőrét, ha csak letörlöm, és nincs igazából letisztítva róla az a szmötyi, amivel át van itatva a törlőkendő. amióta így csinálom, semmi baja, 18 hós. előtte sokszor kicspíte neki. és mi gyógyszertári popsikrémet használunk, unguentum infantum nevűt. a többi nem használt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!