Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 4,5 hós babámna...

Normális, hogy 4,5 hós babámnak nagyon hig széklete van és naponta 2,3 alkalommal is?

Figyelt kérdés
Csak szopizik és a szine is sárga ,de kissé sggódom mert olyan mintha menne a hasa.
2008. nov. 6. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed,hogy nem ilyen szokott lenni,és elég sok egy nap a kakis pelus,inkább mutasd meg orvosnak,a magad megnyugtatására.Nálunk is volt híg kaki,napi4x,aztán napi8x,és fogyás lett belőle.

Szerencsére nektek még nem olyan sok,lehet egyszer-egyszer a babáknak is ilyen, de ha nagyon sok,és beleivódik a pelusba olyan híg,akkor inkább nézesd meg.Az is fontos mióta,ha csak ma lesz,az nem baj!

2008. nov. 6. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha fogzik is mehet a hasa,1. voltam!
2008. nov. 6. 11:41
 3/6 A kérdező kommentje:

kb 2 hete és kifolyik a pelusból.

köszi a gyors választ.Egyenlöre még nem fogyott nagyon jó súlyban van de ha nem múlik elviszem orvoshoz.

2008. nov. 6. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Az én kislányomnál is ugyanez volt. A 4. hónapban kezdődött (kb.) és csak akkor szűnt meg, mikor elkezdtem a hozzátáplálást (előtte csak anyatejet kapott). Addig volt olyan, hogy naponta 4 öltözet ruha volt rajta, mert nyakig kakis lett (és ezt előadta 2-3 alkalommal).

Ugyanígy aggódtam én is, mert a többségnek nem az a baja, hogy sokat kakil a gyerek, hanem, hogy keveset. Szerintem nem kell izgulnod addig, míg nem vízszerű és büdös. (Mivel az már hasmenés.)

Boldog babázást és nyugi!!!

Zita (28 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 6. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató választ.
2008. nov. 6. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi is így voltunk, 2 hónapos kortól, az orvos azt mondta, OK (pont elotte cseréltem pelus:), úgyhogy látta), pedig gyakran még ki is csurgott. Miután elkezdtuk a hozzátáplálást, azóta persze attól fugg, mit eszik a baba. Hetekkel azelott, ahogy kibújna egy fogacska, bármit ehet, híg a széklete. Szerintem ha mellette ninc láza, nem fáj a hasija, nem nyugos, nem étvágytalan,nem kell aggódni. Persze, ha gondolod, mutasd meg az orvosnak.
2008. nov. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!