16 hónapos babymet megszoptathatom szerintetek?
Görcsölt a hasam (mensi) és bevettem egy szem algopyrint. És ittam a nap folyamán 4 nescafé classicot. Tudom sokat ittam belőle, de elszámoltam :(
Lehet a koffein felerősitette a fájdalomcsillapitó hatását? Csak mert jóval később hányingerem lett és meghánytattam magam. A gyógyszer és a kávé már felszivodott.
Érzem lezsibbadtam tőle elégé!Szóval ideges is vagyok, a kezem is remeg kicsit.... Ilyen soha nem fordult elő velem!
Most azért megszoptathattom a csillagomat?
Védőnő szerint megszoptathatom, de nem tudom, hogy elég érthető voltam neki. Mert azt mondta az algopyrin minimálisan megy át a tejbe!
Szerintetek, nem ártok vele?
Önmagában ittam már 4-et ebből a kávéból! Csak algopryinnel igy nem. :(
Ideges vagyok...haradgszom magamra!
Köszi a választ !
Létszi valaki még irjon!
szerintem a nescafeban kb annyi koffein van a 4ben, mint 1 rendes kávéban.
Szerintem nem lesz tőle semmi baja.
Én reggelente rendes kávét iszok, soha semmi baja nem volt a babámnak, nyugodt , jó alvó.
Akkor nem baj hogy én rosszúl voltam, kicsit még vagyok tőle? Akkor nem túladagolás igy?
Olyan felelőtlen vagyok!!!! Magamnak csinálom a bajt.
Köszi a válaszokat!!!! Nagyon köszi! kicsit még félek
köszönöm a válaszokat nagyon!
Akkor nem igaz az, hogy a koffein felerősiti és elnyújtsa a fájdalomcsillapitó hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!