Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 2 honapos oltás óta nem tud...

A 2 honapos oltás óta nem tud aludni a babám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Addig mar maximum 10kor aludt, 1x kelt ejjel, viszont azóta nem tud aludni. Már majdnem egy hete tart ez nálunk.
2018. nov. 27. 01:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Szia, tévedsz, nem az oltás miatt nem alszik. Ne haragudj, de ez ostobaság, csupán véletlen egybeesés. Ahogy nőnek a babák, különböző fejlődési szakaszokon mennek át. Változik az alvásigényük, étvágyuk stb. Akár egy vírusfertőzés folytán kialakuló torokfájás miatt is nyűglődhet. Nekem most 1 éves a lányom, eddig átaludta az éjszakákat, 1 hete minden éjjel fent van. Rettentő fárasztó, remélem, hamarosan visszaáll a régi rend.
2018. nov. 27. 02:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy hete nem alszik semmit?
2018. nov. 27. 07:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Alszik csak éjjel 2,3-tól 10ig kb. Napközben semmit.
2018. nov. 27. 07:53
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
De, lehet az oltas hatasa, az oltoanyag azert rajuk is hat, nem veletlen, hogy gyakori pl. a laz, mint mellekhatas. Sajnos nem tudsz mit csinalni, csak remenykedni, hogy visszaall. Letezik oltaskivezetes, erre keress ra, ennek egy resze homeopatia, en nem igazan hiszek benne, de van, aki eskuszik ra.
2018. nov. 27. 08:08
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Homeós oltàskivezetèst próbàlj. Plusz, ha tartós a mellèkhatàs, akkor jelenteni kell.
2018. nov. 27. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
A homeopátia a legnagyobb átverés!
2018. nov. 27. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint az oltasnak semmi hatasa, annak allt mar meg oltasokkal parhuzamosan a sulygyarapodasa a gyereknek? Ugy, hogy az orvos is elismerte, hogy lehet ilyen hatasa? Miert ne ebredhetne amiatt? Nem azt irtam, hogy nem kell az oltas, hanem hogy igenis lehetnek mellekhatasai, nektek az orvos nem mondta el, hogy mik lehetnek ezek?
2018. nov. 27. 11:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak a lázat mondta mellékhatásként...az meg nem volt
2018. nov. 27. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:

35 éves vagyok. Múlt csütörtöktől szedtem Curam antibiotikumot. Péntektől súlyos alvászavarom lett tőle.

Akkor miért ne hathatna így az oltás egy pici babára?

Az a baj,én úgy látom,hogy ugyan azt csinálják az oltásokkal,mint a kutyák/macskák ivartalanításával.

Az előnyöket sulykolják napestig,a hátrány meg el van tussolva. És ha valaki kérdezni mer,10 felől ugranak a fanatikusok rá...és ez szomorú.

Én is beadattam az oltásokat a gyermekemnek. Pedig nála nagyon súlyos kockázata volt (májleállás). Mégis megkapta! Igaz,az utolsó után 2 hónapig volt babaökölnyi csomó a vállában,de feloldódott sikeresen. Valamint mindtől lázas lett. De többet ér a védelem,mint annak hiánya. Több előnye van.

De a hátrány akkor is ott van. És nyíltan le kellene írni mindenhol,hogy tudják a szülők,mire számíthatnak.

2018. nov. 27. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha elmondanàk az összes lehetsèges mellekhatàst, akkor senki sem oltatna...
2018. nov. 27. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!