7 hós babám 39 fokos lázas. Látszólag semmi baja. Lehet gyomorrontása? 1x ment csak a hasa, de nincs étvágya.
Háromnapos láz? Tart 3 napig, aztán kipöttyösödik, majd elmúlik.
Általában nem adnak rá semmit, max. a pöttyökre Fenistil cseppet, de az sem okvetlenül fontos, mert a kiütés magától elmúlik pár nap alatt.
Csillapítsd a lázát, ha nem múlik, vidd dokihoz!
Az én lányom amúgy teljesen jókedvű volt a 3 napos alatt.
Kismama és kisbaba közelébe ne vidd, mert herpeszvírus okozza és fertőz!
Szopik még, és bébiételeket eszik. Most alig eszik valamit és keveset mosolyog. Nem látni rajta hogy fájna valamije. Lehet fogzás? 2 foga már van, észre se vettem mikor kibújt neki.
3 napos láz? húúú. Akkor kell néhány kúp szegénykébe. Köszönöm a válaszokat, remélem mi is átvészeljük gyorsan.
tegnap 18:30 vagyok
Hogy van a babád? A fogzástól maximum hőemelkedése lehet, de napokig tartó magas láza nem. A kaját ne erőltesd, de inni igyon és szoptasd többször.
ma 11:10 vagyok
Az én fiam pont 2 hete vasárnap délután fél kettőkor lázasodott be, akkor kapott kúpot és este is egyet, amivel éjszaka kibírta. Aztán hétfőn és kedden is pontban délután fél kettőkor szaladt fel vissza 39,2-re a láza, a két nap között csak 38 fok körül volt, amit ugye nem kell csillapítani. A legutolsó napon (kedden) kapott egy kúpot még, aztán estére mintha elvágták volna, el is múlt a láz. Szerdán semmi, csütörtökön pedig reggel vittem vissza az orvoshoz, addigra meg jöttek a kiütések. De azokkal semmit nem kellett tenni, maguktól elmúltak pár napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!