Két napja csak zöld kaki, ez normális?
Figyelt kérdés
Kislányom egy hét múlva lesz két hónapos, csak anyatejet kap. Péntek óta csak zöld kakija volt, egyetlen sárga sem. Tudom, hogy a túlevéstől van, de már két napja egyfolytában túleszi magát?? Kell -e aggódnom? Egyébként teljesen jól van, olyan, mint szokott lenni.2018. nov. 25. 09:24
1/9 anonim válasza:
Nem, es nem tul eves, csak epp zsirosabb a tejed. Most biztos erre van szuksege, es ilyen "keszül". Nem kell foglalkozni vele.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2018. nov. 25. 09:40
3/9 anonim válasza:
Ha spenótot ettem, a babám is zöldet kakilt 😊
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem ettem spenótot, de nagyon más zöldséget sem. :)
2018. nov. 25. 10:31
5/9 anonim válasza:
Teljesen normalis. Nalunk is volt ilyen idoszak de semmi gond nem volt belole. Majd elmulik idovel 😊
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2018. nov. 25. 12:15
7/9 anonim válasza:
Az elsőt annyiban javítanám, hogy pont attól, hogy nem olyan zsíros
Tejcukor okozza ( laktóz)
Nálunk olyan 3-4 hetesen volt ez, jött a pocakfájás is
Kapott cseppeket a kaki is sárga lett
Annyit evett h nem volt elég laktàz enzim a szervezetében
Kapta a cseppeket max 3 hét volt és már a pocakfájás is eltűnt a cseppek elhagyása ellenére
Legközelebb a fogzás alatt most van, hamar jönnek a fogai
Csak anyatejes
8/9 Coffelia válasza:
Jól mondták előttem, nem túlevés, hanem LAKTÓZOS anyatej. Akkor fordul elő, ha túl rövid ideig van egyszerre mellen, és minden alkalommal csak a vizesebb-laktózosabb első tejet szippancsolja ki. Vagy ha túl gyorsan váltogatja. Próbáld egyszerre hosszabb ideig adni ugyanazt a cicit, és akkor a zsíros hátsó tej is bemegy a rendszerbe.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sikerült megnyugtatnotok.
2018. nov. 26. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!