11/18 anonim válasza:
Cassandra volt az az önkívületben jósló, balsorsú jósnő, akit kivégeztek. Apollón arra ítélte, hogy mindig igazat jósoljon, de soha, senki ne higgyen neki.
Ezért nem adnám.
12/18 anonim válasza:
Ismerek Hannibál nevű gyereket, akiről Hannibal Lecter, a pszichopata kannibál jut mindenkinek az eszébe. Ennyi erővel a Kasszandra nem is rossz.
13/18 anonim válasza:
12
Igen, de Kasszandra jóslat egy létező, használt kifejezés, míg a Hannibal névvel nem alakultki ilyen.
Sőt,ott is az ókori hadvezér inkább,mint egy hülye filmszereplő a sok ezerből.
14/18 anonim válasza:
Kolompar Kasszandra, teljesen jó
16/18 anonim válasza:
Én nagyon nem örülnék ha így hívnának. Túl külföldies, hivalkodó, durva.
17/18 anonim válasza:
Szerintem szép.
Amúgy annak ellenére, hogy külföldies, szerintem tudna passzolni magyar vezetéknévhez; nem ütnék egymást annyira. Ha tényleg passzol.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, tetszik az érdekes hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!