Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog magától elaludni?

Mikor fog magától elaludni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos és egyre nehezebb az altatása. Csak a pihenőszékben vagy a bébihordozóban ringatva alszik el. Próbáltam a felvesz-letesz módszert, de nem jött be. A sírni hagyni módszert 1 hétig csináltuk, eleinte sokáig sírt, aztán már néhány perc alatt elaludt, aztán anyósomra bíztuk egy estefele, aki úgy látta, hogy álmos a gyerek, és 5 óra után elaltatta, és aludt 6-ig. Addig próbáltam kifárasztani, hogy este könnyebben aludjon. Simán kibírta volna az esti alvásig, így nem aludt el este magától, kárba veszett az az 1 hét, újból altatni kellett és azóta megint. Eddig éjszaka ha felkelt inni, visszaaludt, de azóta fel kell venni és újból ringatni kell. Egyre nehezebb berakni a kiságyba is.... A félálomban átrakás a kiságyba szintén nem vált be. Próbáltam, hogy a mi ágyunkban fekszünk le, de ott elkezd mászni, felállni, pedig sötét van. Ha továbbra is így altatom, valamikor el fog aludni magától? Volt valaki hasonló helyzetben? Segítsetek!
2010. jún. 26. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Próbáld meg újra a sírni hagyni módszert. 10 hósan már magától kellene aludnia.

Vagy csináld úgy hogy amikor nagyon sír felveszed, megnyugtatod, leteszed.

És mindig kicsit tovább hagyd sírni.

2010. jún. 26. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyan idegesítő, amikor beleavatkoznak a gyereknevelésbe, mert ők jobban tudják.

Nekünk is nagy probléma az elalvás, 5 hós a babám. Jelenleg semmi ötletem nincs. Nagyon tud sírni, ezért még egyenlőre én nem merem kipróbálni ezt a sírni hagyni módszert.

Most a kezemben volt és a székkel hintáztam, így aludt el. Persze hosszútávon nem megoldás.

2010. jún. 26. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

1 éves a kisfiam és most 1 hónapja tud magától elaludni, pedig én is mindent kipróbáltam. Úgy látszik most érett meg rá. Addig is kitartást. A sírni hagyni módszer nálunk nagyon nem vált be, csak még jobban sírt, a végén meg már alig kapott levegőt. Ezekután hagytam az egészet.

2010. jún. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!