Dóra név tetszik nektek? Mit gondoltok erről a névről? Nem túl komoly és kemény hangzású?
Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 08:21
1/7 anonim válasza:
Nem tetszik, annyira semmilyen, jellegtelen, meg akiket ismerek ezzel a névvel, többnyire negatív érzéseket váltanak ki.
A Dorina egyedül, ami ennek a változataiból tetszik.
2/7 anonim válasza:
Engem igy hivnak, kulonosebben nem vagyok erte oda, de nem is utalom. A jelentese es a hangzasa is tetszett anyunak, es akkoriban divatnev is lett, rengeteg Dorat ismerek a korosztalyombol, mostanra kevesbe gyakori. Normalis, viselheto nev. Kulfoldre koltoztunk, itt sem okoz gondot. Becezheto is, es kelloen komoly is. Nekem a Nóra sokkal jobban tetszik amugy.
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszik. A hugomnak ikrei vannak őket Rékának és Dórának hívják. Szerintem aranyos név kiskorban, és felnőttként is viselhető, kellően komoly név.
4/7 anonim válasza:
Engem is Doranak hivnak, mi is kulfoldon elunk ahogy a 2. valaszolo. Itt nagyon ritka nev, ugyhogy engem az zavart egy idoben mikor mindig azt kerdeztek vicceskedve, hogy ja mint a Dora a felfedezo... 😒
Gyerekkent utaltam a nevemet, de ugy 20 eve semmi bajom mar vele.
5/7 anonim válasza:
Szintén Dóraként válaszolok. Én dzeretem a nevem, elég érdekes vezetéknevem van, szerintem jól hangzik együtt a kettő. Gyerekként mindenki Dórikának hívott. Dórinak szólít szinte mindenki. Mikor munkával kapvsolatban megbeszélésre megyek, Dóraként használom, szerintem kellően komoly így. Érdekes, de a barátom is Dórának szólít, pedig a család és a barátaim nem így hívnak. De a barátomtól szeretem a Dórát, nagyon aranyosan, kedveskedően mondja mindig, nem érzem komolynak tőle a Dórát.
6/7 anonim válasza:
Nekem túl rövid nincs egy olyan kellemes csengése. Nekem az ilyen nevek tettszenek: Lídia,Annabella,Marianna,Krisztina stb.
7/7 anonim válasza:
Nekem egy kicsit kemény hangzású név.
Nekem a Nóra név jobban tetszik,lágyabb név szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!