1 évesen tudják már a babák a formabedobós játékokat használni?
Az enyém másfél évesen is csak szerencsével találja el.
Próbálja de nem látom rajta, hogy összekötné a formát a lukkal.
Más gyereke meg már 10 hónaposan is rájön mire való.
Köszi!
Szülinapi meg karacsonyi ajándékokon agyalok, csak nem akarunk olyat venni, amit még nem élvez. :)
Ha villogó zenélő játékokkal van körbevéve, akkor sanszos, hogy rövid életű játék lesz.
Mindenesetre jó ötlet, ha a szülő segít a játékban, foglalkozik a gyerekkel közben, akkor közös programnak is jó!
Én örömmel vettem, mi is ajándékba kaptuk, igaz első szülinapra.
1 évesen kezdte a lányom berakosgatni, de csak úgy, hogy én forgattam a formát. Most 1,5 éves és a 4 formásból kettőt egyedül betesz (henger, kocka), a másik kettőben segíteni kell egy picit.
A bonyolultabbat (kb. 20 formás), most kezdi pakolászni, forgatni, a kockát és a hengert ezen is felismeri, de a helyét még nem találja meg.
Én biztos megvenném. Érdeklődni fog iránta a gyerkőc biztosan.
Karácsony előtt van pár nappal a szülinapja, szóval végül is mindegy, melyikre kapja. :)
Csak 2 db FP zenélő kütyüje van, úgy kapta mamától, de szerencsére ő sem különösebben szereti, mi meg egyenesen rosszul vagyunk az affektálós, nyávogós hangjuktól. :D
Köszi mindenkinek, akkor ez eldőlt, megvesszük. 4 formásat néztem ki amúgy. :)
Nekem az egyik úgy, hogy mutattam hova dobja. 16 hónapos és most is mutatni kell hova dobja. :)
A nagyobb gyerek 1 évesen egyáltalán nem foglalkozott vele, talán 14 hónapos lehetett, mikor néha beletalált, ha mutattam hova dobja. Igazából sose érdekelte, közel 2 évesen előkerült, akkor már tudta használni de kb 3 forma után otthagyta, hogy nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!