Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig ugyanazt a márkájú...

Mindig ugyanazt a márkájú pelenkát veszitek meg, vagy ami éppen akciós?

Figyelt kérdés

Mi eddig csak Liberót használtunk, de most nagyon jó árban van a Pampers a DM-ben, gondoltam ki kéne próbálni. Kisfiam 20 hónapos.

Milyen a Pampers pelenka?

2010. jún. 25. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanazt a márkát. MI is pamperst használunk. A lányomnál is azt használtunk, a 2 éves fiamnak is ezt veszem, s j.hónapban születendő lányom is ezt fogja használni. Az első gyerekemnél először liberót használtunk, azt is nagyon szerettük. Ajándékba kaptunk pamperst, s bevállt, ugyanolyan jó, s a legjobb benne, hogy sokkal véknyabb. Azóta csak azt vesszük. Én is akciókat szoktam kifogni, s akkor bevásárolok. Szerintem egy próbát megér!
2010. jún. 25. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is csak pamperst használok. Mikor megszületett a babám, liberot vettem, és én is ajándékba kaptam pampers premium care-t, és attól kezdve alig vártam, hogy a libero elfogyjon. Sokkal puhább, vékonyabb... És nem csak ropilábúakra jó. Az én babám 11kg és 6 hónapos, tehát nem egy vékonyka. :)) sőt. De nekünk jó nagyon.
2010. jún. 25. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem jó a pampers is,libero is.Azt veszem amelyik éppen olcsóbb. De a többi egyáltalán nem jött be,főleg a babylove és a babydream....soha többet.
2010. jún. 26. 00:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindíg Pamperst veszek. Messze a legjobb!!! Liberoval kezdtük, de vastag, főleg nyáron. Kifolyik belőle a pisi.
2010. jún. 26. 07:44
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Libero iszonyat vastag, pampers nagyon vékony és mindig kifolyik belőle a cucc. A huggies a legjobb. babylove nem rossz, de éjszakára soha nem adnám rájuk. rossmanosat még nem próbáltam. Most rendeltem 100 db-osat netről, I. osztályú, textiles külsejű, pelenkaakció.hu-ról, 3800 forint körül volt, nekem teljesen megfelel, napközben. Éjszakára csakis huggiest adok rájuk. Legközelebb a BO-Gi pelenkát akarom kipróbálni, sokan dícsérték és ez is olcsóbb.
2010. jún. 26. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Off: 2. vagyok. Mikor a fiam icicpici volt, akkor tényleg ropilábú volt. Nálunk akkor történtek balesetek a pamperssel, mióta husis, azóta nem. De nem tántorodtunk el akkor sem, a mosógép kimosott mindent. Kezdetben más pelenkákkal (libero, huggies) is próbálkoztunk, mindből kifolyt, ami ki akart folyni.
2010. jún. 26. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
A DM-Babylove pelenka számunkra a legjobb minőségben és árban is.A Pampörsz akciót nem jól tudod mert 5700 ft és 150 db van benne én most vettem meg kipróbálom de nem tudom milyen lesz mert már most látom kisebb és vékonyabb mint a másik pedig egy a méret.
2010. jún. 26. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Nálunk is 5799 ft (~5800 ft), a darabszám pedig méret függő. Tudod minél nagyobb babára való, annál kevesebb van benne...

2010. jún. 26. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi is csak pampers pelust vezsünk,nekünk is csak ez vált be,és csak az activebaby.

A liberoból kifolyt mineden! :(

Mi is egyébként most vettünk a dm-be akciósan,én is mindig figyelem hol van ekció belöle,de legtöbbször a dm-be veszem a joker kuponnal!

Mi biztos nem fogunk másmilyennel kisérletezni,mert már régebben ráfáztam sokszor,mig a pampersre rá nem találtam,ez jó kis vékony is,ugy gunis ahogy nekünk pont jó,és akár 10-12órát is kibir minden átázás nélkül,söt volt már egyszer kétszer olyan alkalom is,mikor a babám tovább aludt és akkor 14órát volt rajta,és akkor sem jött ki belöle a pisi!

Szóval én csak dicsérni tudom!:)

Remélem,h majd nektek is bevállik,mivel irtad,h vesztek ti is a dm-be!

2010. jún. 26. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!