Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha nem eszek elég vitamint...

Baj ha nem eszek elég vitamint szoptatas alatt?

Figyelt kérdés
Anyatejes a babám, én sose voltam egy nagy zöldség-és gyümölcsevő. Megeszek mondjuk a reggelihez 1 paradicsomot vagy paprikát, meg kb 2 naponta egy banánt. Nem kívánom egyszerűen őket. Ez nagy baj? Elvileg minden tápanyag/vitamin igy is megtalálható az anyatejben alapból nem?
2018. nov. 7. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze , viszont a vitamint nem azért kellene szedned, hogy legyen a tejben hanem magad miatt.

Én icsontsoványra, 45 kg-ra ( 170 cm magas vagyok ) fogytam szoptatás alatt úgy , hogy szedtem a szoptatós vitamint, nem tudom mi lett volna velem , ha nem szedem.

Egyébként a csontjait, bőröd, fogaid épsége miatt nem ártana szedned. Mert nem most fog kiderülni például a kálciumhiány, hanem amikor 50 évesn olyan csontritkulásod lesz , hogy két bottal jársz majd.

2018. nov. 7. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyereknek baj, hanem neked. Tönkremegy a szervezeted.

Szedned kellene D3-t, amit zoptatósként napi 4000NE-vel kell. Mellé kalciumot ÉS magnéziumot a csontjaidra meg az idegrendszeredre és egy multivitamint az egyebekre. Ez az alap.

2018. nov. 7. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen baj, csak neked..
2018. nov. 7. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem véletlenül ajánlják a terhesvitamint a szoptatás végéig szedni. Teljesen le fognak merülni a raktáraid.
2018. nov. 7. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből salátát is salátával enni, ha valaki nem szereti. Szedj vitaminokat, ahogy előttem is írták.

Néha röhögök rajta, hogy egy marék bogyóval kezdem a napot, mint egy vén szatyor. 🙈 Csak én nem gyógyszert szedek, hanem vitaminokat.

Kismama vitamin, kalcium, magnézium, vas, D-vitamin, L-karnitin. És még zöldséget, gyümölcsöt is minden nap eszek, de biztos, ami biztos.

2018. nov. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!