Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8honapos fiam nagyon rossz...

8honapos fiam nagyon rossz alvó? Rossz alvó babak anyukai írjatok?

Figyelt kérdés

Mit tegyek? Már nagyon kivagyok a kialvatlanságtol, fáradt vagyok..szinte már depressziós. Kezd elmenni a kedvem a kisteso gondolatától is.

Párom besegit, de nemtud atvenni éjszakát, mert ha a pici észreveszi h az Apja van ott akkor játszani akar. Így hajnalban/reggel (max negyed 7ig alszik aztán indul a napunk) atveszi 7ig akkor megy dolgozni, ha nem megy akkor lemegy vele sétálni 1-2orara meg délután is sokat van vele pl hétvégen.de halottnak a csók már ez is néha.

Nagyon sok mindennel próbálkoztam. A legnagyobb elvei suttyba dobtam de semmi.. Se kiságyba se utazoagyba se hintában se baba kocsiba se köztünk nem alszik. (köztünk meg kB rosszabb is)

Egyesek szerint a foga lehet.. Na már most, ez 4honapja tart lassan és foga egy szál se de megcsak jele sincs láthatólag h jönne.

Eszik rendesen, szóval nem amiatt kel fel, mert kB 2x eszik 100milit és egyszer 50mlt

6honaposan kezdett mászni, akkor arra fogták,6honaposan elkezdett felallni mindenhol akkor arra fogták.. Most meg megint a fogara. Mindenhol ugyanazt a tanácsot kapjuk, ami márpedig a sírni hagyas, na ez az amit soha nem fogok tenni. Ha belehalok az alvanyhianyba se..

Van aki azt mondta a babája tejerzekeny volt, 1,8 éves koráig rossz alvó volt. Aztan kiderult mi a baj, orvosltak és azóta atalussza az éjszakát.

Vajon van valami amit még nem próbáltam?

Orvosunk ajánlotta, hogy adjak 2 éjszaka fájdalomcsillapítót neki és ha kevesebbszer sír fel vagy ébred fel fájhat valami neki. De nem lett más..

Minden késő délután, fürdés előtt van egy nagy séta kB 1 óra. Jól le is fárad de semmit sem ér az éjszakára nézve.

Próbáltuk h ne aludjon annyit nappal. Na hát ha lehet rosszabb lett az éjszaka. Végig nyoszorgott.

Amúgy nappal 2 órát alszik 2 részletben nagyritkán baba kocsiba 20perc vagy hintában fel óra.

2018. nov. 4. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó.Persze, végül is mindenféle mesterséges xarral kell tömni a gyereket minél előbb....Erre egy doki se ír fel ilyet.

Legdurvább napjainkon 15x kelt a lányom, kivizsgálták és rendben van senki se akarta ilyenekkel tömni..

2018. nov. 5. 14:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát nem is tomnem semmivel. A fájdalomcsillapító is 2napig volt próbálva hogy kideruljon fájdalom miatt ébred vagy sem.

Meg homeopátiás bogyót próbáltunk 4-5napig de semmi.. Akkor mondtam, hogy semmi bogyó soha többé, ennyi próba élek volt.

2018. nov. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!