Bukott vagy hányt a baba? Baj van?
6 hónapos babám evett egy kis adag szokásos pépet most délután. Nem sokat kb 30-40 gramm. Nála ez a max.
Utána nagyon elálmosodott.Leraktam. De mostanában amióta fogzik nagyon sír az ágyban. Amit én nem tudok hagyni kb 10percig fogtam a kis kezét de nem nyugodott. Így kivettem és a mi ágyunkban tettem ahol szoptattam. Így bealudt de végig járt a kis szája. Kb 25 percre rá felébredt. Ahogy felvettem teljesen elernyedt és egy jó nagy adag tejci és víz jött ki. Az ő az én ruhám de még a földön és egy durva adag landolt. Nem volt darabos inkább vízszerű. Utána meg bágyadt volt pár percig. Azóta 30 perc telt el és mosolyog.
Nagyon megilyedtem. Mit tegyek most??
Nem volt beteg. Lázat mértem és nincs. Azóta is "dumál" nevét jár keze lába.
Talán túl sok volt a kaja neki. Erre gondoltam.
De nagyon megijedtem 😑 Ő nem bukott még eddig.
Előfordul
Ha nem lázas
Jó a kedve
Akkor semmi baj
Köszönöm a kedves válaszokat
Jó lehet túlzás, hogy megijedtem.. sose csinált ilyet. Amióta hozzátáplálom folyton parázok,hogy allergiás rohama lesz vagy mit tudom én.
Azóta 3,5 óra eltelt és minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!