Miket tud 11 hónapos babátok? Mivel fejlesztitek őt?
Szia!
A kislányom 19-én volt 11 hónapos. 82 cm 12 kg, kis husis. 6 hónapos kora óta ül, feláll a babaágyban, 8 hónapos kora óta a bútorok mellett lépked. Kb. 1 hete tesz meg önállóan 5-6 lépést. Mond pár szót: apa, mamma (mama), mam (anya, nem tudom miért ezt mondja rám), baba (magára mondja), vauvau (minden állat), kaka (minden amit neki nem szabad, vagy ha büdi a pelenkája. Imád kukucskálni, fürdeni, medencében is, mossa a fogait (6 van). Formabedobós játékát imádja, de nem sikerül neki mindig belerakni a formákat, fel is idegesíti magát rajta.
Szerelmes apukájába, de aludni csak anyával lehet. Sajnos nem alszik egyedül, bár örülök, ha alszik, mert nagyon rossz alvó. 7 hónapos koráig egyszer 20 percet aludt napközben. Már átalussza az éjszakát.
10:26-os vagyok
Lemaradt,hogy 3 hetes kora óta végig alussza az éjszakát saját ágyban altatás nélkül.
Imád pancsizni és a hinta a mindene:>>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!