Mikor vittétek először ki a babátokat ugy hogy "tömegbe" pl. áruházakba vásárolni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 08:15
1/30 anonim válasza:
Kb. 2 hónapos volt, amikor először mentünk, de az sem volt nagy tömeg, csak a helyi tecso, ami kisebb a többihez képest.
2/30 anonim válasza:
Két hetesen.Szeptember volt, nagyon jó idő, már amikor hazajöttünk a kórházból, másnap sétáltunk.A kórházban is mondták a csecsemősök, hogy vigyük ki,használjuk ki a jó időt.Ha hideg lett volna, akkor is csak két hetet vártam volna.Télen is minden nap kint voltunk, a legnagyobb hidegben is, és még nem volt beteg, lassan tíz hónapos.
4/30 anonim válasza:
3 hós korában.Nagy H1N1 pánik volt és a dokinénink így javasolta.Röpködtek a minuszok,úgyhogy Én amúgy sem akartam volna előbb.Mennyi idős a babád?Az Én véleményem az,h ha elmúlt 6 hetes nyugodtan vidd.
5/30 A kérdező kommentje:
A mi kicsink 1,5 hetes és már ugy vinnénk ki csak kicsit borongós az idő ti kivinnétek így?
jó lenne már levegőzni:)
2010. jún. 25. 08:20
6/30 anonim válasza:
Két hetesen. Jó idő volt, mentünk Tescoba, Plazaba.
7/30 anonim válasza:
3. vagyok. Sétálni mi is vittük, de ott nem volt tömeg.
Nagyobb bevásárlóba csak később mertem. Főleg, hogy akkor enyhült az influenza járvány.
Mekkora a babád?
8/30 anonim válasza:
Előző vagyok,sétálni természetesen vittem előbb,de nagy tömegbe,nagy családi bevásárlásra nem.
9/30 A kérdező kommentje:
mármint csak sétálni egyet ,nem áruházba:)
kivinnétek?
2010. jún. 25. 08:21
10/30 anonim válasza:
08:19-es voltam..közben kaptál válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!