Hiába ébresztgetik a babát nem ébred fel?
A le ejtés véletlen volt mikor ébren volt, meg sem rezzent.
A tornász maszirozgatta mozgatta, felvette de semmi (rokonom amúgy nem az én babám) csak az anyuka nem tudja forduljon e valakihez, gondozóban nem mondtak semmit rá
Kisfiam is koraszülött volt, besargult stb.
6hetes koráig 2 eset volt amit nagyon megjegyeztem
Siman készítettem mellette turmixot és ilyesmik.
A másik h a nappaliban lett furva, ablak csere volt. Csukott ajtónál is nagyon hangos volt. De sosem ébredt fel rá.
Most 8hos és kB a zacskó csorgesre is felebred.. Pedig nem ehhez szoktattuk. Tok normális
Első fiunknál volt ilyen ébreszthetetlen időszak. Ő amúgy nagyon sírós volt, de néha mégis úgy elaludt, hogy semmivel nem lehetett felébreszteni. Makkegészséges 5 éves.
Második gyerekünknél is van ilyen. Ha elfárad, akkor úgy bealszik, hogy a dévényes kezelésre sem ébred fel, de nála nagyon súlyos agykárosodás van rengeteg tünettel és 1 hónaposan is tudtuk már.
Szóval ez lehet teljesen természetes is es jelezhet bajt is. De ha jarnak gyógytornára, akkor gondolom látta fejlődesneurológus vagy gyerekneurológus is. Vele kell megbeszélni ezeket a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!