Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha csipás a baba szeme,...

Baj ha csipás a baba szeme, mit jelent?

Figyelt kérdés

6 hetes a babám, de mindig előfordult, hogy csipás a szeme. Nem feltétlen naponta, de volt. Nem ragad össze a szeme, nincs semmi ilyen probléma.

Eddig nem gondoltam semmi rosszra, de ma alvásból fel ébredve volt csipák a és még kérdezték tőlem, hogy miért csipás.

Jelent valamit ha csipás a szeme? Van valami baj?

2018. okt. 22. 20:33
 1/6 A kérdező kommentje:

*csipája és meg kérdezték

Elnézés az el írásért.

2018. okt. 22. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rovid a konnycsatornajuk ezert gyakran elzarodik. Ha pirosodna nezze meg a doki. Steril vizes vattaval a csipat kitorolheted szemzugbol indulva. Es massziozhazod az orrnyerehnel ketoldalt a konnycsatornat.
2018. okt. 22. 20:37
 3/6 Pludocska87 válasza:
Nálunk huzatot kapott az akkor pár hetes kislányom, az egyik szeme csipásodott csak. Főztem kamilla teát és vattával töröltem neki (egy törléshez egy pici vatta) és szépen elmúlt egy nap alatt :)
2018. okt. 22. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Kinövi majd legkésőbb 1 eves koráig.

Konnycsatorna szűkület, elzáródás lehet a háttérben, az első jól írta orrnyereg masszázs és ha megy, kívülről befelé masszázs.

Mi 6 hónaposak vagyunk, tobrex vagy milyen könnycseppet használunk, nagyon sokat javított a helyzetén, már nincs csipa de ezt sztem ilyen picinek még nem írja fel a doki.

2018. okt. 22. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
3 hetes a babám most múlt el neki. Szintén tobrexet használtunk, masszázst (szopi közben könnyebb ha esetleg nem szeretné) illetve vizes kitörlés kintről befelé és egy vatta egy törlés!
2018. okt. 23. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak azért csipásodott mert be volt fordulva a szempillája. A vizes/vattás lemosás a legjobb. Nekem még az anyatejes verziót szajkózta orvos/védőnő, amitől csak rosszabb lett, hetek teltek el mire saját kútfőből rájöttünk mi okozza a gondot. Onnantól csak arra kellett figyelni, hogy kisimítsuk a szemébôl a pilláit, másnapra semmi baja nem volt.
2018. okt. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!