13-15 hós kicsid étrendje milyen? Ébredéskor kap tejet vagy ébred és rögtön reggeli majd a tej? Mikor ébred? Tízórait eszik? Ebédre levest eszik+ második vagy csak egytálétel? Vacsi után lefekvéskor kap tejet? Kakaót kapott már?
6-kor kel, rögtön kapja a tápszert/ junior italt ki hogy hívja:)
8 körül reggeli
11 körül joghurt
13 ebéd, majd alszik 4-5ig
5 kor gyümölcs
7 kor vacsi
8kor fürdés utánna mikor felöltözött megágyaztunk akkor tápszer és alszik reggelig
Én még tejet nem adtam neki natúr, szerintem azért a tápszer táplálóbb, meg szívesen megissza.
Számolgattam melyik menni, dm saját márkás tápszerét veszem, heti egy dobozzal megiszik, 6000ft/hó, ha tejet kapna az lényegesen olcsóbb, mert 10-12 liter tej elég egy hónapban kb. és az 2000-2500ft.
Köszi!
Az én kisfiam délelött alszik 10-11:30 vagy délig. Délután már nem alszik. Feküdni este 8-kor szokott.
Azt hallottam már nem kellene ébredéskor tejet adni neki hanem egyből reggeli és utána a tej. De látom ti is tejeztek még ébredéskor mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!