Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13-15 hós kicsid étrendje...

13-15 hós kicsid étrendje milyen? Ébredéskor kap tejet vagy ébred és rögtön reggeli majd a tej? Mikor ébred? Tízórait eszik? Ebédre levest eszik+ második vagy csak egytálétel? Vacsi után lefekvéskor kap tejet? Kakaót kapott már?

Figyelt kérdés
Mi 13 hósak vagyunk és reggel este kap tejitalt reggeli 9-kor van neki és nincs tízórai igy.
2010. jún. 24. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

6-kor kel, rögtön kapja a tápszert/ junior italt ki hogy hívja:)

8 körül reggeli

11 körül joghurt

13 ebéd, majd alszik 4-5ig

5 kor gyümölcs

7 kor vacsi

8kor fürdés utánna mikor felöltözött megágyaztunk akkor tápszer és alszik reggelig

Én még tejet nem adtam neki natúr, szerintem azért a tápszer táplálóbb, meg szívesen megissza.

Számolgattam melyik menni, dm saját márkás tápszerét veszem, heti egy dobozzal megiszik, 6000ft/hó, ha tejet kapna az lényegesen olcsóbb, mert 10-12 liter tej elég egy hónapban kb. és az 2000-2500ft.

2010. jún. 24. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
15 hós kislányomnak a következő:Változó mikor ébred de hajnalban 4-6 között akkor tej vagy kakaó igazi kb másfél dl neki a tízórai 9-kor van akkor eddig joghurt volt vagy krémtúró de most próbálnék ráállni szendvicsre így ma pl fél szelet vajas kenyér pici sajt és fél joghurt volt ebédre amit főzök eddig egytálétel és egy doboz joghurt de volt hogy leves és második de ma pl rakott karfiol és általam készített kakaós tejberizs délután 1-től3-4-ig alszik majd ha felébred vagy gyümi és nasi vagy péksüti pl diós vagy lekváros vagy csokis kifli kuglóf stb vagy szendvics és nasi és ő már csak kakaót vagy tejet iszik kb fél9-9 kor a délután még nálunk kialakulóban van vacsit(rendeset is evett már velünk de akkor nem ivott annyi tejet és felébredt éjszaka úgyhogy mi most ezt kísérletezzük)kb ennyi
2010. jún. 24. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
ja és 4-6 kor ha ébred még alszik 8-9ig éjszakát átalussza
2010. jún. 24. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az én kisfiam délelött alszik 10-11:30 vagy délig. Délután már nem alszik. Feküdni este 8-kor szokott.

Azt hallottam már nem kellene ébredéskor tejet adni neki hanem egyből reggeli és utána a tej. De látom ti is tejeztek még ébredéskor mint mi.

2010. jún. 24. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem lenne kedvem reggel 6- kor neki állni vele reggelizni, meg magamból indulok ki, énnis ha felkelek először megiszik a tejeskávém és utánna eszem. Szerintem jó megtartani ezt a reggeli tejet, mert ha menni majd bölcsibe oviba ott is 8 körül van reggeli, itthon megissza majd a tejet vagy kakaót ott meg megreggelizik és nem éhesen megy majd.
2010. jún. 24. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!