Mikor adtatok eloszor? Tehen tejet, kakaot (por), rantotat, mezet? Mennyit adtatok belole eloszor?
nem kap semmi allergizálót, mert hajlamos az allergiára, ekcémára. se tej, se kakaó, se csoki, se mogyoró, se tojásfehérje se semmi.
18 hós. a bőrgyógyász és a gyerekorvos tanácsára 2 éves korig kerülni fogjuk az ilyesmit, amennyire lehet.
Szia!
Tehéntejet 1,5 évesen (30 ml-velkezdtünk), de nem szereti sajna. KAkaót is ekkor, abból is pár kortyot ivott, egyedül banánturmixnak issza meg a tejet, pedig már 21 hós.
Rántottát már adhatsz neki, jól átsütve, először szerintem csak pár kanállal, hogy a tojásfehérjére nem allegiás-e.
Mézet még nem adtam, azzal kivárom a 2 évet.
21 hós kislány anyukája
Tejet 13-14 hónaposan, 10 ml, majd másnap 30, fokozatosan növelve.
Kakaóport 15 hónaposan.
Rántottát pont 12 hónaposan.
Mézet 20 hónaposan.
Szia!
Tejet,kakaót 15 hósan,rántottát még nem evett,mézet se.
17 hós
Szia!
Kakaót kapott 12 hónaposan. A többit még én sem adtam neki. Most 14 hónapos. Tejet csak ősszel fogok adni, mikor majdnem másfél éves lesz. Még nem kapott tojásfehérjét sem, de azt adok majd mostanában, még a 15 hós oltás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!