Szerintetek baj ha nem hordom a kislanyomat zenebolcsibe es
semmilyen ilyen helyre?
Figyelt kérdés
11 honapos a lanyom, es nem jarunk ilyen helyekre, igazabol nem is jutott eszembe hogy vigyem, nem vonz annyira. Ettol fuggetlenul jarunk jatszoterre, setalni , nagyszulokhoz, meg persze sokmas helyre. Viszont mar ket anyuka nezett ram csunyan,hogy nem hordom ilyenekre a gyermekemet. Lehet ennek barmilyen hatasa a lanyomra? Illetve ti hova jartok a gyerekkel?
En mentem ringatora de miután a fiamat jobban erdekelte az összes többi gyerek mint a mondókazas es az egész foglalkozas abból állt hogy mentem utana mert nyugoskodott ha nem fedezhet fel mindent, feladtam. Nem volt kedvem mindig az anyukák tekintete kozott lavirozni. Ez nem nekünk való hely. Abból a pénzből azota jatszohazba jarunk inkább hogy legyen valami különleges a játszótér mellett. Imadja.
Mar 8 honaposan elmentunk, van a mienkben baby reszleg.
2018. okt. 15. 07:08
12/17 anonim válasza:
"Sajnálom, nem akarok lenézően viselkedni, de nekem rendesen rémisztő volt, amit azon a foglalkozáson láttam, ahogy az anyukák ott vigyorogva tapsikolnak meg mondókáznak a picik meg igazából nem is figyeltek, csak kúsztakmásztak. Inkább ez ilyen mamiszekta, vagy nem is tudom."
Ugyanez jutott az eszembe, amikor elvittem a gyereket. :D
És még csúnyán néztek rám, mert nem ismertem a dalokat így csak "megfigyelő" voltam, amíg a gyerekek futkároztak fel-alá, mint egy megvadult csorda.
Nálunk most ovis korára érett meg az ilyen programokra, és azokat tényleg csinálja is.
2018. okt. 15. 08:52
13/17 anonim válasza:
:D Mi is voltunk zenebolcsiben, jeeezusom....borzaszto volt:D A foglalkozast valami negedes hangu vicsorgo mosolyu no tartotta (" mosolygok ezeknek a penzukert aztan vegre hazamehetek" -ez jarhatott a fejeben), a szulok kozul lathatolag egy csomoan ellenszenvesek voltal a masiknak, de mindenki kenyszeredetten mosolygott. Elokerultek a hangszerek, amiket a gyerekek le se bagoztak. Nehanyan masztak,szaladgaltak, uvoltottek. Fogalmuk sem volt h hol vannak es miert vonatozik az anyjuk vadidegen emberek vallat fogva, megy a gozos megy a gozost enekelve, cintanyerral a kezeben. Annyira komikus volt h majdnem rohogtem. Vegul a foglalkozast tarto vicsorgo nő elkoszont es kozolte h mindenkit nagy szeretettel var jovo heten ugyanekkor, ugyanitt. Az oramra pillantottam es lattam, hogy a meghirdetett 50 perc helyett 35 percesre sikerult a foglalkozas, mindez 2000 forintert...
2018. okt. 15. 09:46
14/17 anonim válasza:
Hú hát amit írtok az tényleg durva, oda én sem járnék. En külföldön lakom , nem tudom otthon mik vannak, itt játszós csoportnak hívják, 1 óra szabad játék egy nagy teremben rengeteg játékkal és az utolsó fél óra a konkrétan éneklés, hangszerekkel, de csak annak, aki akar az én fiam pl. sosem ment oda ugyanúgy játszott tovább a nagy területen.
Ja, es mindenhol ingyenes!
2018. okt. 15. 10:35
15/17 A kérdező kommentje:
Jaj koszi, megnyugtattatok!
2018. okt. 15. 11:31
16/17 anonim válasza:
Dehogy baj. Azért viszik, mert otthon nem tudjak lefoglalni a gyereket és anyukaknak kell a kikapcsolódás. Két éves kora után vittem zenés babatornára, ott is voltak kisebbek, azt se tudták kb hol vannak :-D ha az enyém nem vette volna fel a ritmust, nem is vittem volna, de szerette, élvezte, lelkesen csinálta, amit kell. Mindezek ellenére ide se mentünk télen és influenzás időben, mert persze mindig volt beteg gyerek is, még úgy se bírtak otthon maradni gyerekkel szuperanyuk, hogy mahd megfullad a gyerek a köhögéstől, vagy taknya-nyala egyben. Nekem meg egy zenés óra nem ért meg utána egy hét betegséget. Ismerek olyan anyukákat, hogy annyira nem tudtak otthon lefoglalni, hogy a beteg gyerekkel is mindig mentek napirend szerint játszótérre mindenhová, max megvárta míg hatott a lázcsillapító. :-(
2018. okt. 15. 12:24
17/17 anonim válasza:
Nem is értem miért kell csúnyán nézni emiatt. Mi se visszük, sőt nekem nincs is ingerem erre. Én amúgy sem vagyok nagyon ember barát, de játszótére visszük, szüleimhez, nagyszüleimhez visszük, és a kisbarátai is sokszor átjönnek, vagy mi visszük át. Az elején úgy is csak a szüleire van szüksége és nem száz idegenre. A zenei részét meg letudom azzal, hogy a férjem zongorázik, meggitározik neki. Nagyon jó a hangja mivel színész, így énekelni is szokott neki. Én nem is értem, hogy miért kell ezer helyre rohangalni vele, ahelyett hogy kivinnék a szabad levegőre. Ne érezd magad rosszul emiatt. Szerintem minden jól csinálsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!