Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a borsótól? 2 napja...

Lehet a borsótól? 2 napja eszünk borsót-krumplit főzeléknek,6 hós kislányom hasán apró piros pöttyök vannak, nem sok egy pár.

Figyelt kérdés
Ezelőtt répával kevertem a krumplit, előtte meg csak krumpli volt pár napig. A zöldségek a kertünkben teremnek, még permetezve se voltak, tehát tiszta bio. a kisfiamon nincsenek pöttyök, ugyanazt eszi, (ikrek).
2010. jún. 23. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet a borsótól. Érzékenyebb,mint a tesója. Én borsót csak késöbb adtam,nem 6 hósan!
2010. jún. 23. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet a borsótól. Hüvelyes, én várnék még vele pár hónapot (mi pl. 10 hósan kezdtük el kóstolgatni). Most 2-3 hétre mindenképpen szüneteltesd a borsó evést és figyeld, h mi történik a pöttyökkel.
2010. jún. 23. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is jártunk így akkor amikor annyi idősek voltunk, mint a lányod. Én elhagytam két hónapig. Addig semmi olyat nem kapott amiben borsó van, de aztán nyolc hónapos kora körül nagyon picit kapott több zöldséggel keverve. Akkor már nem volt gond, bár eddig még csak simán, nagyobb adagban borsót nem mertem neki adni. Megvárom míg egy éves lesz és akkor újra megpróbálom.

10 hós babuci anyukája :)

2010. jún. 24. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszike. Ma visszatértünk a krumpli-répához. Halványodott is a pöttyözés. én is várok vele még pár hónapot, úgy döntöttem.
2010. jún. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!